Ana Sayfa Apple Watch İşte iOS 17 ile gelen heyecan verici bir özellik: Ping My Watch

İşte iOS 17 ile gelen heyecan verici bir özellik: Ping My Watch

1
apple watch

Apple Watch’unuz artık kaybolan iPhone’unuzu bulmanıza yardımcı oluyor. Artık saat ekranından sadece birkaç dokunuşla iPhone’unuzu pingleyebilirsiniz. Bu özellik, Apple Watch’unuzun bileğinizdeki yerini koruduğu veya çocuğunuzun bir yerlere sakladığı durumlar için bile geçerli!

Apple, bu özelliği o kadar önemsiyor ki, bununla ilgili bir reklam bile yayınladı. Kontrol Merkezi’nde yeni bir düğme eklenerek iPhone’unuzu pinglemek daha da kolay hale getirildi. Bu özelliği etkinleştirmek ve denemek için iOS 17 beta sürümünü kullanabilirsiniz. Nasıl ayarlayacağınızı ve nasıl deneyebileceğinizi öğrenmek için sadece birkaç adıma ihtiyacınız var.

Ayarlar’a gidin ve Kontrol Merkezi’ne dokunun. Ardından “Saatimi Pingle” seçeneğini eklemek için aşağı kaydırın ve “+” düğmesine dokunun. Artık Kontrol Merkezi’ni açtığınızda yeni Pingleme düğmesini göreceksiniz. Sadece bu düğmeye dokunarak kaybolan iPhone’unuzu bulabilirsiniz. Eğer telefonunuzun titreşimli alarmıyla beraber flaşının yanıp sönmesini isterseniz, uzun süre basmanız yeterli.

Bu özellik, telefonunuzun ve saatinizin Bluetooth aralığında ve birbirine bağlı olduğu sürece çalışır. Eğer cihazlarınız birbirinden uzaklaşırsa, endişelenmeyin! Find My uygulamasını kullanarak saatini bulabilirsiniz.

Bu özellik hala beta aşamasında olsa da, Eylül ayında tüm kullanıcılar için yayınlanması planlanıyor. Bu güncellemeyle birlikte Apple Watch’unuz ve iPhone’unuz arasındaki iletişim daha da güçleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz