Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple, iPhone 14 Pro’nun kamera yeteneklerini Kapalıçarşı’da sergiledi!

Apple, iPhone 14 Pro’nun kamera yeteneklerini Kapalıçarşı’da sergiledi!

0

Apple, geçtiğimiz yılın Eylül ayında iPhone 14 serisini tanıttı. Sunduğu performansla dikkatleri üzerine çeken bu telefonlar, özellikle de kamera kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Hatta 14 Pro ve 14 Pro Max modelleri için profesyonel kameraları gereksiz kıldığı şeklinde ifadeler kullanıldı. Son olarak Apple, bu iddiayı kanıtlamak için Türkiye’nin en destansı mekanlarından biri olan Kapalıçarşı’da özel bir çekim yaptı. İşte ayrıntılar…

Apple, iPhone 14 Pro’nun kamera yeteneklerini Kapalıçarşı’da sergiledi!

iPhone ile çekilen “Büyük Kaçış”, iPhone 14 Pro’daki kameranın yetenekleriyle neler yapılabileceğini göstererek Türkiye’nin genç neslini güçlendirmeyi ve onlara ilham vermeyi amaçlıyor. Film, Kapalıçarşı’nın dar sokaklarında koşuşturma, zıplama ve itiş kakışları yakalamak için Hareket modunun gelişmiş sabitleme yeteneklerinden faydalanıyor.

Ayrıca, daha sürükleyici bir hikaye için odağı sorunsuz bir şekilde değiştirmek için Sinematik mod; en küçük detayları bile vurgulayan makro çekim özelliği; aksiyon sekanslarında dram yaratmak için ağır çekim; ve çeşitli aydınlatma koşullarında dinamik video için inanılmaz loş ışık performansından yararlanıyor.

Türkiye’nin kültürel mirasından ilham alan film, yaratıcı bir yaklaşımla eski ve geleneksel olanı taze ve havalı bir şeye dönüştürüyor ve seyirciyi Kapalıçarşı’yı yeni bir şekilde deneyimlemeye davet ediyor. 568 yıl önce kurulan Kapalıçarşı, 61 kapalı caddesi, 21 girişi ve 4.000’i aşkın mağazasıyla dünyanın en eski ve en büyük alışveriş merkezlerinden biri, aslında İstanbul’un içinde ayrı bir dünya. 

Çarşı, Türk kültürünün eski ve geleneksel yönünü temsil ettiği için ulusal kimliğin önemli bir simgesi. Her gün 400.000 ziyaretçisi olan, labirenti andıran sokakları ile kalabalık ve kaotik bir yer olmasına rağmen, yöre halkı büyüleyici çarşının ara sokaklarına daldığında tarifsiz bir “ev” duygusu buluyor. Kapalıçarşı, bu kültürel bağlantıdan yararlanmak ve iPhone 14 Pro’nun inanılmaz kamera ve çekim yeteneklerini sergilemek için mükemmel bir yer.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz