Ana Sayfa Haberler iOS 17’de iMessage’a ulaşım nasıl olacak?

iOS 17’de iMessage’a ulaşım nasıl olacak?

0
iOS 17 iMessage

iOS 17 ile birlikte Apple’ın Mesajlar uygulamasında büyük bir değişiklik gerçekleşiyor ve iMessage uygulamaları için yeni genişletilebilir bir menü ekleniyor. Bu güncelleme, kullanıcıya daha temiz ve daha basit bir kullanıcı arayüzü sunuyor, bu güncellemeden daha yeni haberiniz olduysa “iOS 17’de iMessage uygulamaları nerede?” diye düşünebilirsiniz. İşte kullanıcılar için bu güncellemeye erişimin nasıl yapılcağının yolları. 

Apple, yeni kullanıcı arayüzünü şu şekilde tanımlıyor: “Basit bir dokunuşla erişilebilen genişletilebilir bir menü, Mesajlar uygulamasına daha şık bir görünüm kazandıracak.”

Yenilenmiş iMessage uygulama menüsü, Mesajlar için Sticker’lar, geliştirilmiş arama filtreleri, Check In güvenlik özelliği ve daha fazla yeni özelliklerle birlikte geliyor. Tüm bu iyileştirmeler, Apple’ın iPhone üzerinde iletişim şeklini geliştirmeye yönelik çabalarının bir parçası.

iOS 17’de iMessage uygulamaları nerede?

 iOS 17 şu an hala beta aşamasında. Eğer bu ve benzeri özellikleri test etmek isterseniz, yazılımı nasıl yükleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi için ilgili kaynaklara başvurabilirsiniz. Beta döneminde belirlenen özelliklerin değişebileceğini unutmayın.

  • iOS 17 ile çalışan iPhone’unuzda Mesajlar uygulamasını açın.
  • Uygulamaların klavyenin üzerinde görünmesi yerine, metin alanının solundaki + simgesine dokunun.
  • İlk olarak ana 6 yerel uygulamayı göreceksiniz. 
  • Daha fazla iMessage uygulamasını görmek için yukarı kaydırın veya More (Daha Fazla) düğmesine dokunun. 

Not: Sesli mesaj bırakma özelliği artık Mesajlar uygulamasında Audio (Ses) bölümünde bulunuyor.

iMessage uygulamalarını nasıl özelleştirebilirim? 

  • iMessage uygulamalarını sıralamak için dokunup basılı tutun ve sürükleyin – en çok kullandığınız uygulamaları önceliklendirmek için onları alt bölümden üst bölüme taşıyabilirsiniz. 
  • iPhone’da üzerinde uygulamaları alt bölümden üst bölüme taşıdıktan sonra, 10 uygulamaya kadar (More düğmesi dahil 11 uygulama) sığdırabilirsiniz.
  • Yeni uygulamaları eklemek için, More’a dokunduktan sonra Store’u seçin ve dilediğiniz iMessage uygulamalarını ekleyin.

Şu anda ilk beta sürümünde, Mesajlar uygulamalarını silmenin bir yolunun olduğu görülmüyor – bu özellik de muhtemelen yakın bir zamanda gelecek.

Bu yönergeler, iOS 17 beta sürümü için geçerlidir ve resmi sürümde bazı değişiklikler olabilir. Lütfen bu özellikleri denemeden önce beta sürümünü yüklerken dikkatli olun ve güncellemelerin yapıldığından emin olun.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz