Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch’un sevilen özelliği geri dönüyor!

Apple Watch’un sevilen özelliği geri dönüyor!

0
apple watch yoga


Her yıl Apple, Apple Watch müşterilerini Uluslararası Yoga Günü’ne katılmaya teşvik ediyor. 21 Haziran’da, 20 dakika veya daha uzun bir yoga antrenmanı yaparsanız, kazananlara özel hazırladığımız ödülü alabileceksiniz,” diyor Apple. “Herhangi bir uygulama aracılığıyla sağlığa antrenmanlar ekleyen bir şekilde zamanınızı kaydedin.”

Apple Watch, bir eğitmeni takip ederken veya tercih ettiğiniz pozları biliyorken kullanabileceğiniz yerleşik yoga takibi içeriyor. Ayrıca, iPhone, iPad ve Apple TV’de Apple’ın eğitmen rehberliğindeki yoga seanslarının kataloğuna Apple Fitness+ hizmeti aracılığıyla erişebilirsiniz. Bu yılki Yoga Günü Meydan Okuması için ödül, antremanınıza ve zihninizi yansıtan dört yeni sticker.

Yeni çıkartmalar, özellikle iOS 17 ile birlikte sunulan gelişmiş bir çıkartma deneyimiyle, yeni efektler ve daha fazlasıyla kullanışlı olacak. Apple ayrıca, bu sonbahar itibarıyla iPadOS 17 ile birlikte İpad’e de Sağlık uygulamasını getiriyor.

Ek olarak, Apple’ın yaptığı duyurulara göre, en son yazılımla beraber, Apple Watch kullanıcıları daha yeni özelliklere de sahip olacak. Örneğin, genişletilmiş antreman uygulaması, uyku aşamaları ve meditasyon uygulamaları gibi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz