Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch nasıl olacak? WatchOS 10 inceleme!

Apple Watch nasıl olacak? WatchOS 10 inceleme!

0

Apple’ın uzun süredir merakla beklenen WWDC 2023 etkinliği sonunda gerçekleşti ve teknoloji devi büyük bir gösteriyle yeni ürün ve yazılımlarını tanıttı. Bunlardan biri de Watch akıllı saatler için geliştirilen watchOS 10 oldu. WatchOS 10 inceleme sizlerle.

WatchOS 10 inceleme!

Gürgençler ile Apple Watch satın almak için: https://bit.ly/3ARVRWn

watchOS 10 ile birlikte birçok uygulama yeniden tasarlandı ve Apple Watch saatlere iPhone’lardaki gibi widget desteği geldi. Artık istediğiniz widgetları ana ekranda görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca saatlerin arka plan rengi de saate göre değişecek. Örneğin akşam saatlerinde karanlık bir tema kullanılacak.

Yeni işletim sistemi watchOS 10, Palet ve Snoopy adında iki yeni saat kadranı sunuyor. Ayrıca Antrenman uygulamasına Bisiklet Sürme özelliği eklenmiş ve Pusula ile Haritalar entegrasyonu sağlanmış. Antrenman’ı iPhone’da Canlı Etkinlik olarak izleyebilme özelliği de kullanıcılara sunuluyor.

watchOS 10, geliştiriciler için Antrenman API’si ile yeni imkanlar sunuyor. Ayrıca miyopi riskini azaltmaya yönelik bir özellik de bulunuyor. Bu özellik, ortam ışığı sensörünü kullanarak gün ışığında geçirilen süreyi ölçüyor.

Kullanıcılar, yeni NameDrop özelliği sayesinde Apple Watch’larını başka birinin iPhone’una yaklaştırarak iletişim bilgilerini kolayca paylaşabilecekler. Ayrıca İlaçlar adında bir özellik de eklenmiş. Bu özellik, belirlenen bir saatte ilaçlarını almayan kullanıcılara bildirim gönderiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz