Ana Sayfa Haberler Apple Haptic Touch’ı hızlandırdı

Apple Haptic Touch’ı hızlandırdı

0
Haptic Touch

Apple, en son çıkan iOS 17 Beta’da daha hızlı haptic geri bildirim süresini test ediyor. Geliştiricilere çarşamba günü sunulan ikinci iOS 17 Beta sürümünde, iPhone kullanıcılarının iOS 16’dan daha hızlı bir şekilde telefonun haptic geri bildirimini hissetmelerini sağlayan yeni bir ayar bulunuyor. Haptic geri bildirimi, Erişilebilirlik özelliği olarak kabul edildiğinden, ayarları Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma > Haptic Touch yolunu izleyerek bulabilirsiniz. Orada, iki seçenekli bir kutu göreceksiniz: Hızlı ve Yavaş. Ekranı uzun süre basılı tuttuktan ne kadar süre sonra içerik önizlemesi, eylem veya bağlamsal bir menü göreceğinizi ayarlayabilirsiniz. 

İOS 16’da veya iOS 17 Beta’da süre hızını değiştirseniz de, seçtiğiniz haptic hızının süresini “Dokunma Süresi Testi” başlığı altındaki çiçek resmine uzun süre basılı tutarak deneyebilirsiniz. Haptic hızınızın ayarına bağlı olarak, haptic geri bildirim hissettiğinizden sonra çiçek resminin tam boyutuna ulaşması ne kadar zaman alıyor, bunu test edin.

Özetlemek gerekirse, mevcut olarak iOS 16’da Hızlı ve Yavaş olmak üzere iki haptic geri bildirim süresi seçeneği zaten bulunuyordu. En son iOS 17 Beta ise kullanıcılara Hızlı, Varsayılan ve Yavaş olmak üzere üç seçenek sunacak. iOS 17 Beta’daki Hızlı seçeneği, iOS 16’daki Hızlı ayarından daha hızlı ve iOS 17 Beta’daki Varsayılan seçeneği, iOS 16’daki Hızlı ayarıyla aynıdır. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz