Ana Sayfa Haberler Dünya’nın en pahalı Apple Vision Pro’su şimdiden ortaya çıktı!

Dünya’nın en pahalı Apple Vision Pro’su şimdiden ortaya çıktı!

0
Apple Vision by Cavier

Caviar, 2011 yılından bu yana muhteşem tasarımlar, nadir malzemelerini ve ileri teknolojiyi birleştirerek nefes kesen aksesuarlar sunuyor. Şirketin amacı, teknolojik aletlerinizi bir tasarıma, sanat eserine dönüştürmek. Caviar bu sene de, Tom Ford’un yukarı kalkan gözlükleri ve Gucci kayak maskelerinden ilham alarak Apple Vision Pro’yu teknolojinin zirvesine taşımakla kalmayıp, moda dünyasında da öncü bir konuma getirmeyi hedefliyor.

Caviar’ın sunduğu tasarım, dış ekran üzerinde gözlerinin görünmesini istemeyenler için gizliliği koruma imkanı sunuyor. Rolls-Royce deneyimi için ise cihazın bandı efsanevi Connolly derisinden üretildi. Bu deri, İngiliz Kraliyet Mahkemesi ve Rolls-Royce’a tedarik sağlayan ünlü bir marka tarafından kullanılan en kaliteli derilerden biri. Ayrıca, cihazın kasası ve koruyucu maskesi için 18 ayar altın gibi değerli ve dayanıklı bir malzeme tercih edildi.

Caviar’ın sunmuş olduğu ürünler eşsiz tasarım, nadir malzemelerin kullanımı ve ileri teknolojiyi bir araya gelerek üstün bir lüks deneyimi sunuyor. Apple Vision Pro, teknolojiyle modayı birleştirmek isteyenler için ideal bir seçenek. Gizliliğe önem verenler için de Caviar’ın gizlilik koruma seçeneği sunması tercih edilebilir. Connolly derisi ve 18K altın gibi lüks malzemeler ise cihazın konforunu ve göz alıcı görünümünü artırıyor. Caviar, benzersiz bir teknoloji parçasıyla sınırları zorlayarak, etkileyici bir deneyim sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz