Ana Sayfa Haberler Apple 15 inçlik MacBook Air ile iş dünyasında yeni bir çığır açılıyor!

Apple 15 inçlik MacBook Air ile iş dünyasında yeni bir çığır açılıyor!

0

Apple’ın 15 inçlik MacBook Air’i, erken alıcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Apple ürün pazarlama yöneticileri, verdiği yeni bir röportajda, makinenin oluşturulmasında Apple Silicon çiplerinin esnekliğinin ve Intel’e kıyasla sağladığı avantajların büyük rol oynadığını açıkladı.

Apple’ın 15 inçlik MacBook Air’i, erken alıcılar arasında büyük bir heyecan yarattı

Jason Aten, Apple’ın Mac ürün pazarlamasından Laura Metz ve kurumsal ürün pazarlamasından Thomas Tan ile 15 inçlik MacBook Air hakkında konuştu. Metz’e göre, Apple, Intel döneminde 15 inçlik bir MacBook Air yapmayı hedefledi, ancak bu mümkün olmadı. Metz, “Bize ‘Air’ hissini vermiyordu” şeklinde açıklama yaptı. Ancak Apple Silicon’in gelmesiyle durum değişti:

Başlangıçta bir 15 inçlik MacBook Air yapmayı düşündük. Ancak önceki tasarımlarla karşılaştırıldığında, bu çalışmadı. Bize ‘Air’ hissini vermiyordu. Ancak Apple Silicon sayesinde, daha büyük bir ekranı, MacBook Air’den beklenen pil ömrü ve performansı sunabilecek tüm doğru bileşenlere sahip olduk.

Metz ayrıca Apple’ın WWDC açılış konuşmasında sürekli olarak vurguladığı bir şeyi tekrarladı: “15 inçlik PC dizüstü bilgisayar pazarı oldukça önemlidir.” Apple, 13 inçlik MacBook Air’in ekran alanından daha fazla isteyen, ancak MacBook Pro’nun ek yetenek ve performansına ihtiyaç duymayan kullanıcıların olduğunu biliyordu.

Özellikle işletme pazarında, kullanıcıların bu daha büyük ekran boyutuna ihtiyaç duyduğu bir alan olduğunu belirten Tan, Apple Silicon ile MacBook Air’in iş kullanımı için çok daha yetenekli hale geldiğini söyledi. Bu nedenle, aksi takdirde görmeyeceğimiz bir şekilde birçok müşterinin tamamen geçiş yaptığını görüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz