Ana Sayfa Apple Apple, iPhone’lara heyecan verici bir özellik ekledi: LED flaş ile bildirimleri kaçırmayın!

Apple, iPhone’lara heyecan verici bir özellik ekledi: LED flaş ile bildirimleri kaçırmayın!

1

iPhone kullanıcıları, diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi, gelen çağrılar veya mesajlar için zil sesi ayarlayabilir veya bildirim aldıklarında telefonlarının titremesini sağlıyor. Ancak, işitme sorunu olan veya işitme güçlüğü yaşayan kişiler için bu seçenekler yeterli olmuyor.

Apple, iPhone’a harika bir özellik ekledi: Bildirim aldıklarında LED flaşı yanar. Bu özellik, hafiften ileri derecede işitme kaybı olan kullanıcıların dikkatli olmalarını ve bildirimleri kaçırmamalarını sağlıyor.

iPhone’unuzun LED’i İçin Gizemli Bir Dokunuş! İşte Adımları İzleyin ve Yanmasını Sağlayın

iPhone’unuzun LED’inin yanmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyin

1. iPhone’unuzda Ayarlar uygulamasını açın ve Erişilebilirlik’e gidin.

2. İşitme başlığı altında Ses/Görüntü’ye gidin.

3. Ses/Görüntü ayarlarının en altına kaydırın, ardından “Bildirimler için LED Flaş” seçeneğine dokunun.

4. Bildirimler için LED Flaş” seçeneğini etkinleştirmek için anahtarı açık konumuna getirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek, LED flaşını bildirimler için etkinleştireceksiniz. Ancak bu flaş sadece iPhone’unuz kilitliyken ve Sessiz modu devre dışı bırakıldığında çalışacak.

Eğer iPhone’unuzun flaşının kilitli olmayan durumlarda ve Sessiz modunda bile yanmasını isterseniz, LED Flaş için Bildirimler menüsünde iki ek anahtar daha etkinleştirmeniz gerekecek: Kilitliyken Yanmasını Sağla ve Sessiz Modunda Yanmasını Sağla.

iOS’teki ‘Bildirimler için LED flaş’ ayarı, işitme sorunu yaşayanlar ve gürültülü ortamlarda bulunanlar için harika bir özellik olarak kabul ediliyor. Bu adımları takip ederek iPhone’unuz size mesaj veya arama geldiğinde flaş yapmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, flaşı görebilmek için telefonu ters çevirmeniz gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. bu zaten iphone 4ten beri olan bir ozellik.. iPhone’u alo demek disinda kullanmaya baslamissiniz. hayirli olsun.. Sanirim stajiniz basladi ve telefondaki ozellikleri kesfettirerek isindiriyorlar sizi.. olsun.. olsun.. bu staji bulamayanda var.. sukret guzum..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz