Ana Sayfa Apple Apple’ın iPhone 15 Pro için bomba renk seçimleri: sızıntılar heyecan yaratıyor!

Apple’ın iPhone 15 Pro için bomba renk seçimleri: sızıntılar heyecan yaratıyor!

0

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone modeli, renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Sızıntılara göre, iPhone 15 Pro için özel bir renk paleti hazırlanmış durumda. Bu yeni renklerin ne olduğu ise henüz netlik kazanmamış olsa da, heyecan verici seçenekler olduğu söyleniyor.

Apple’ın iPhone 15 Pro için şaşırtıcı renk seçimleri:

Şubat ayında, bir sızıntı iPhone 15 Pro için özellikle #4410D0D hex koduyla koyu kırmızı bir renk kullanılacağını iddia etti.

Pazartesi günü, ikinci bir sızıntı, “derin mor” renk söylentilerini tekrarladı ve iPhone 14 Pro’nun bu renkte sunulacağını doğru bir şekilde bildirdi. Ayrıca, modelde yeniden tasarlanmış bir kamera flaşı kesimi olduğunu da rapor etti.

Sızıntıya göre, iPhone 15 Pro için kırmızı renk “çok derin” olarak nitelendiriliyor, ancak iPhone 14 Pro’nun morundan biraz daha açık olabilir.

iPhone 15 Pro’nun yanı sıra, sızıntı iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın da gündemde olduğunu ve bu modellerin iPhone 12 ve iPhone 11 için kullanılan yeşile yakın bir yeşil renk kullanacağını belirtti. Teorik olarak, bu yeşil renk nane rengine yakın olacak.

Daha önceki raporlarda, iPhone 15’te yeşil yerine pembe ve açık mavi renklerin kullanılacağına dair bilgiler bulunuyordu.

Apple’ın 2023 serisini sonbaharda tanıtması sadece birkaç ay uzakta olduğundan, şirket üretim için renk seçimlerini zaten belirlemiş olmalı. Ancak, belirtilen renklerin lansmanda kesinlikle sunulmayabileceği, ilerleyen dönemlerde Apple’ın geleneksel bahar güncellemesinde tekrar ortaya çıkabileceği ihtimal dahilindedir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz