Ana Sayfa Haberler Apple, pil boyutunu büyütüyor mu?

Apple, pil boyutunu büyütüyor mu?

0
iPhone batarya

Bir Foxconn çalışanıyla yapılan röportaja göre, iPhone 15 modelinde batarya kapasitesinin %18 daha fazla olacağı, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro modellerinde %14 daha büyük bir batarya kullanılacağı ve iPhone 15 Pro Max modelinde ise %12 daha büyük bir batarya olacağı iddia ediliyor. Doğruysa, 15 Plus modelinin Pro Max modeline olan batarya kapasitesi üstünlüğünü daha da artıracağı, 15 Pro’nun ise hala en küçük bataryaya sahip iPhone olmaya devam edeceği anlamına geliyor. Kaynağın kanıtlanmış olmamasına rağmen, iddia edilen kapasite oranları makul görünüyor, özellikle bu yılki iPhone modellerinin biraz daha kalın olması ve daha büyük bataryalar için iç alanda daha fazla yer sağlaması bekleniyor. A16 ve A17 Bionic çiplerin verimlilik iyileştirmeleri ile birlikte, tüm iPhone serisinin bu yıl batarya ömründe iyileştirmeler sunması oldukça olası görülüyor.

Aktarılan ayrı bir bilgi de iPhone 15 Pro’nun başlangıçta 256GB depolama alanıyla geleceği yönünde. Bu, mevcut 128GB temel depolama yapılandırmasının iki katı. Bu aynı zamanda Pro ve Pro olmayan modeller arasındaki önemli bir farklılaşmaya neden olacak, çünkü iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinin hala 128GB depolama alanıyla başlaması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz