Ana Sayfa Haberler Apple, 32 inç iMac’i 2024 sonlarına kadar piyasaya sürmeyecek

Apple, 32 inç iMac’i 2024 sonlarına kadar piyasaya sürmeyecek

0
iMac

Yayınlanan rapora göre, Apple, 30 inçten daha büyük bir ekrana sahip olan Silicon tabanlı bir iMac’in geliştirme aşamasında. Bu haftaki bülteninde Mark Gurman, bu cihazın zaman çizelgesi hakkında birkaç ipucu daha verdi ve en erken 2024 sonlarında piyasaya sürüleceğini belirtti.

Mark Gurman ayrıca Apple’ın M3 yonga ile yeni bir 24 inçlik iMac versiyonu üzerinde çalıştığını ve bunun önümüzdeki yılın başlarında, Apple’ın ilk M3 tabanlı cihazlarından biri olarak piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Tamamen yeniden tasarlanmış olan 24 inçlik iMac, 2 yılı aşkın bir süre önce M1 yonga ile piyasaya sürüldü ve o zamandan beri hala güncelleme almadı.

Apple’ın Apple Silicon tabanlı daha büyük bir iMac versiyonunu piyasaya sürme konusunda bir baskı hissetmediği ortada bu yüzden de ilerlemelerin yavaş olduğu düşünülüyor. Bu cihazın, artık üretimi durdurulan iMac Pro serisinin bir tür devamı niteliğinde olacağı düşünülüyor.

Durum değerlendirmelerine göre Apple, büyük ekranlı bir iMac’i gereksiz görüyor. Şirket yıllardır herhangi bir harici ekranda kullanılabilen iki çok yönlü ve yetenekli masaüstü Mac’i, Mac mini ve Mac Studio’yu satıyor. Ayrıca 2016 yılında Thunderbolt Display üretimini durdurduktan sonra, Studio Display adında kendi tüketici sınıfı harici ekranını da satıyor.

Elbette, Mac Studio veya Mac mini gibi bir şeyin Studio Display ile eşleştirildiği bir kurulumun birçok avantajı bulunuyor. Bu tür bir kurulum, ekranı terk etmeden Mac’i değiştirmenizi veya tam tersini yapmanızı sağlayan modülerlik avantajı sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz