Ana Sayfa Haberler Apple, geliştiriciler için watchOS 9.6 beşinci beta sürümünü yayınladı!

Apple, geliştiriciler için watchOS 9.6 beşinci beta sürümünü yayınladı!

0

Bugün Apple, geliştiriciler için test amacıyla yeni bir watchOS 9.6 güncellemesinin beşinci beta sürümünü yayınladı. Bu yazılım güncellemesi, dördüncü beta sürümünün yayınlanmasından iki hafta sonra geldi.

watchOS 9.6 beşinci beta beklenenden erken geldi!

WatchOS 9.6 güncellemesini yüklemek isteyen geliştiriciler, Apple Geliştirici Merkezi’nden yapılandırma profili indirmeleri gerekiyor.

Yükleme tamamlandıktan sonra, watchOS 9.6’yı iPhone’daki Apple Watch uygulamasından indirebilirsiniz. Bunun için Genel > Yazılım Güncelleme seçeneklerine gitmeniz gerekiyor. Yeni yazılıma güncelleme yapabilmek için Apple Watch’unuzun pil seviyesinin en az %50 olması, şarjda olması ve ‌‌iPhone‌‌ ile eşleştirilmiş olması gerekiyor.

watchOS 9.6 güncellemesinde yeni özellikler olup olmadığı henüz bilinmiyor, ancak ilk beta sürümünde herhangi bir değişiklik bulunmadı. Bu, watchOS 9 işletim sisteminin son güncellemelerinden biri olarak düşünülüyor çünkü Apple, çalışmalarını bir sonraki nesil watchOS sürümü olan watchOS 10’a odaklanmış durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz