Ana Sayfa Apple Apple, iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için yeni beta güncellemesini yayınladı!

Apple, iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için yeni beta güncellemesini yayınladı!

0

Apple, iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için yeni bir beta güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme, geliştiricilerin test amaçları için beşinci beta sürümüne erişmesini sağlıyor.

Geliştiriciler, bu güncellemeye ulaşmak için Apple Developer Center’ı ziyaret edebilir veya Ayarlar uygulamasını kullanarak iPhone veya iPad’lerini güncelleyebilirler. Genellikle geliştirici sürümlerinden kısa bir süre sonra halka açık beta sürümleri yayınlanır ve kullanıcılar da Apple Beta Yazılım Programı’na katılarak deneyimleyebilirler.

Bu güncelleme ile birlikte iOS 16.6 ve iPadOS 16.6 için dördüncü geliştirici beta sürümleri 27 Haziran’da, üçüncü sürümleri ise 15 Haziran’da yayınlandı. Bu beta sürümünde, dördüncü sürümün yerini alan 20G5070a numaralı bir yapı bulunuyor. Şu anda henüz bu beta sürümünde yer alan özellikler ve değişiklikler hakkında çok fazla detaylı bilgi mevcut değil.Ancak geliştiricilerin bu sürümü inceledikçe, daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.

Apple, bu beta sürümlerini veya diğer beta yazılımlarını “önemli görevler” veya birincil cihazlarda kullanmanın önerilmediğini vurguluyor. Çünkü bu tür durumlar veri kaybına neden olabilecek sorunlara yol açabilir. Bu yüzden, test eden kullanıcıların önemli verilerini yedeklemeleri ve ikincil veya önemsiz donanım kullanmaları önemli bir adımdır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz