Ana Sayfa Apple Apple, Macos ventura 13.5 için beta programının yeni güncellemesi yayınlandı!

Apple, Macos ventura 13.5 için beta programının yeni güncellemesi yayınlandı!

0

Apple, macOS Ventura 13.5 için beta programının en son güncellemesini kullanıcılarla paylaştı. Geliştiriciler, test amaçlı beşinci beta sürümüne artık erişebiliyorlar.

Bu güncelleme için Apple Geliştirici Merkezi ziyaret edilerek veya Ayarlar uygulaması üzerinden Mac’ler güncellenebilir. Genellikle geliştirici sürümlerinden bir süre sonra halka açık beta sürümleri sunulacak ve kullanıcılar Apple Beta Yazılım Programı aracılığıyla bu sürümlere katılma imkanına sahip olacak.

Yeni beta sürümündeki özellikler ve değişiklikler hakkında henüz ayrıntılı bilgi verilmedi. Geliştiriciler bu işletim sistemini daha fazla inceledikçe ve test ettikçe daha fazla bilgi ortaya çıkacak.

Apple, kullanıcıları beta işletim sistemlerini veya diğer beta yazılımlarını önemli görevler için kullanılan veya ana cihazlara yüklememeleri konusunda uyarıyor. Bu tür bir yükleme küçük sorunlara yol açabilir ve veri kaybına neden olabilir. Test ederken ikincil veya yedek donanım kullanmanız ve önemli verilerinizi düzenli olarak yedeklemeniz önem taşıyor.

Bu bilgiler doğrultusunda, kullanıcıların güncellemeleri dikkatli bir şekilde takip etmeleri ve uygun önlemleri alarak beta sürümlerini test etmeleri öneriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz