Ana Sayfa Apple TV Apple, Emmy ödüllerinde şov yapmaya başladı!

Apple, Emmy ödüllerinde şov yapmaya başladı!

0
apple tv

Apple TV+’ın popüler dizisi “Ted Lasso”, üçüncü kez en çok Emmy adaylığı alan komedi dizisi oldu. Ayrıca, “Still: A Michael J. Fox Movie” belgeseli de yılın en çok aday gösterilen belgeseli oldu. Ancak, adaylık sayısını hesaplama konusu Emmy’lerde karmaşık olabiliyor. Apple’ın Emmy’nin 75. yıllık ödüllerine yönelik açıklamasında, Apple TV+ yapımlarını ve şirketin dört reklamını da saymayı tercih ettiği görülüyor.

Bu reklamlar, aslında ödüllere başvuran reklam ajansları tarafından yapıldı. Ayrıca Apple, Apple Müzik tarafından sunulan Rihanna’nın Super Bowl devre arası şovunu, Fox tarafından yayınlanmasına rağmen ve beş adaylık elde etmesine rağmen saymıyor.

Ancak, “Ted Lasso” ve “Bad Sisters” gibi Apple TV+ yapımları birçok kategoride ün kazandı. “The Problem with Jon Stewart” ise ilk kez geç saat programlama kategorilerinde aday gösterildi, ancak bu, Emmy’nin bu kategorileri yeniden düzenlemesiyle birlikte oldu.

Öte yandan, “Still: A Michael J. Fox Movie” belgeseli, belgesel kategorilerinde yedi adaylık elde etti, “Carpool Karaoke” ise bir şekilde komedi kategorisinde bir adaylık daha aldı.

Apple’nın Dünya Çapında Video Başkanı Zack Van Amburg, açıklamasında “Bu muhteşem özgün hikayeler bizi güldürdü, empati duygusunu artırdı ve farklı türlerdeki hikaye anlatımlarıyla dünyamızı taze bir anlayışla ele aldı” dedi. “Bu harika programları küresel izleyicilere sunan kadro ve ekiplerin benzersiz yetenekleri karşısında hayranlık duyuyor ve başarıları için bütün adayları tebrik ediyoruz”

Worldwide Video Başkanı Jamie Erlicht de “Bu geniş kapsamlı Apple Orijinal programlarının Television Academy tarafından tanınmasından dolayı büyük bir minnettarlık duyuyoruz” dedi. “Bu yetenekli sanatçılarla işbirliği yapmak mutluluk vericiydi ve bugün olağanüstü çalışmaları için aday gösterilmelerini görmekten daha mutlu olamayız. Tüm adaylara en içten tebriklerimizi iletiyoruz.”

Deadline adlı endüstri yayınına göre, Apple 54 değil, 50 adaylık elde etti. Buna rağmen, Apple rakiplerine göre iyi bir performans sergiledi. HBO/Max 127 adaylıkla öncülük etti, Netflix 103 adaylıkla ikinci sırada yer aldı. Hulu 42, Disney+ ise 40 adaylık elde etti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz