Ana Sayfa Apple Apple’dan Chrome kullanıcılarına “oh be” dedirtecek adım!

Apple’dan Chrome kullanıcılarına “oh be” dedirtecek adım!

0

macOS Sonoma güncellemesiyle birlikte tarayıcı kullanıcıları için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor: iCloud şifre erişimi artık daha geniş bir kullanıcı tabanına açılıyor.

İnternetin yeni kahramanı: macOS Sonoma, tarayıcılarda iCloud Şifre erişimini sağlıyor!

Safari tarayıcısı aslında oldukça başarılı bir seçenek, ancak birçok kişi tercihini Google Chrome’dan yana kullanıyor. Bununla birlikte, iCloud şifre erişimi gibi bazı önemli özelliklerden feragat etmek gerekiyor. Neyse ki, gelecekteki macOS Sonoma güncellemesiyle bu durum değişecek. Sonraki macOS sürümü, Chrome ve diğer Chromium tabanlı tarayıcılara iCloud şifrelerine erişim imkanı sunacak.

Apple çalışanı Ricky Mondello’nun ifadesine göre, Sonoma’da Chrome kullananlar Apple’ın şifre yöneticisine erişebilecekler. Bu işlev şu anda çalışır durumda ve yakın zamanda Microsoft Edge tarayıcısı için de kullanılabilir hale gelecek.

Bu uzantı parolalarla uyumlu değil, ancak Sonoma ve iOS 17, parolalarla kaydetme ve oturum açma özelliğini destekliyor. Bu, yazılım geliştiricilerinin kendi uygulamalarında bu özelliği desteklemelerine bağlı olarak çalışacak.

Apple, Çarşamba günü macOS Sonoma’nın halka açık beta sürümünü yayınladı ve resmi olarak sonbaharda genel kullanıma sunulacak. macOS Sonoma Superguide rehberimiz, Apple’ın yeni Mac işletim sistemi hakkında gerekli tüm bilgilere sahiptir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz