Ana Sayfa Apple Apple WatchOS 9.6 ve tvOS 16.6’nın test sürümlerini dağıttı

Apple WatchOS 9.6 ve tvOS 16.6’nın test sürümlerini dağıttı

0

Apple, yakında çıkacak olan watchOS 9.6 ve tvOS 16.6’nın test sürümlerini dağıttı. Geliştiriciler, bu sürümleri Apple Geliştirici Merkezi’nden indirerek veya cihazlarını Ayarlar’dan güncelleyerek test edebilirler

Apple geliştiricilere WatchOS 9.6 ve tvOS 16.6 Beta sürümlerini sunuyor!

Apple, hemen çıkacak olan watchOS 9.6 ve tvOS 16.6’nın test sürümlerini dağıttı. Beta programına kayıtlı geliştiriciler, en son sürümleri Apple Geliştirici Merkezi’nden indirebilir veya cihazlarını Ayarlar’dan güncelleyebilirler. Genel beta katılımcıları da geliştirici sürümleri çıktıktan kısa bir süre sonra Apple Beta Yazılım Programı’ndan en yeni sürümleri alabilirler.

watchOS 9.6’nın RC sürümü, önceki 20U5570a yerine 20U73 build numarasıyla karşımıza çıkıyor. tvOS 16.6 için yeni build numarası 20M73 ve önceki sürüm 20M5571a’nın yerini almış durumda. Bu beta sürümleri özellikle performans ve hata düzeltme konusunda yoğunlaşmış gibi, çünkü Apple sonbaharda çıkacak önemli işletim sistemleri için betalar üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Apple, “kritik görev” dedikleri yani önemli cihazlara beta işletim sistemleri veya diğer beta yazılımlarını yüklemememiz gerektiğini vurguluyor, çünkü veri kaybına yol açabilecek sorunlar olabilir. Test yapanlar, bunun yerine ikincil veya önemsiz donanım kullanarak ve kritik verilerini her zaman yedekleyerek bu uyarıya dikkat etmeliler.”


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz