Ana Sayfa Haberler 100 farklı karakterle uykunuzu düzenleyin

100 farklı karakterle uykunuzu düzenleyin

0

Pokémon Sleep, uyku izlemeyi eğlenceli bir Pokémon oyununa dönüştüren bir uyku izleme uygulaması olarak isimlendirilebilir. Kullanıcılar, uyku durumunu temsil etmek için 100 farklı karakter arasından seçim yapabiliyor. “Uyku Puanı” kullanıcının ne kadar uyuduğuna dayalı olarak belirleniyor.

İyi bir uyku çekmeye teşvik etmek için, Pokémon Sleep, kullanıcılar daha yüksek puanlar elde ettikçe onlara yeni karakterlerin kilidini açmaya imkan tanıyor. Bu nedenle ne kadar uyuduğunuz zaman süreciniz ve uyanış vaktiniz, kaç Pokémon toplayacağınızı belirliyor.

Kullanıcılar, iPhone’larını yastıklarının yanına yerleştirerek uyku izlemeyi kolayca başlatabilecek. Uygulama, uyku aşamaları ve grafikler gibi detayları sunarak son birkaç gündeki uyku sürelerini karşılaştırma imkanı sağlıyor.

Kullanıcılar ayrıca Pokémon GO Plus+ cihazını satın alarak telefonsuz uyku izlemeyi tercih edebilirler. Bu cihaz uyku verilerini toplayacak ve Bluetooth aracılığıyla telefona senkronize ediyor. Pokémon GO Plus+ kullanarak Pokémon Sleep ve hatta Pokémon GO’da özel karakterleri kilitlemek mümkün.

Pokémon Sleep uygulaması ücretsiz olarak App Store’da mevcuttur. Uygulama, iOS 14 veya daha yeni bir sürümü çalıştıran bir iPhone gerektirir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz