Ana Sayfa Apple Apple koruma sırları: gizemli güvenlik bölümüyle şaşırtıcı koruma özellikleri!

Apple koruma sırları: gizemli güvenlik bölümüyle şaşırtıcı koruma özellikleri!

0

Apple, iş web sitesine yepyeni bir soluk getirerek kullanıcı güvenliğini bir adım öteye taşıyor. ‘Güvenlik’ başlığı altında yer alan bu yeni bölümde, cihazların ve kullanıcı verilerinin korunmasına yönelik pek çok güvenlik önlemi tanıtılıyor

Cihazlar ve kullanıcı verilerinin korunmasına yönelik pek çok güvenlik önlemi

Apple, iş web sitesine yeni bir “Güvenlik” bölümü ekledi. Bu bölümde, şifreleme, FileVault ve diğer güvenlik önlemleri tanıtılıyor.

Apple’ın iş web sitesi “Apple at Work” parçası olarak uzun süredir var. Ama şirket, cihazların hemen güvenli olduğunu göstermek için yeni bir “Güvenlik” bölümü eklemiş.

Sitede güzel animasyonlar ve hoş grafikler var. Apple, cihazlar ve yazılımların “doğal olarak güvenli” olduğunu söylüyor ve “gelişmiş özelliklerin” veri ve donanım korumasını kolaylaştırdığını belirtiyor.

Ziyaretçiler aşağıya doğru ilerledikçe, Face ID, Touch ID ve Find My gibi güvenlik özelliklerini görüyor. Şirket, donanım ve yazılımın birlikte tasarlanarak güvenliği artırdığını vurguluyor. Ayrıca, otomatik yazılım güncellemeleri, güvenli başlatma ve Apple Silicon gibi diğer özellikler de tanıtılıyor.

United Airlines’tan Yürütme Başkan Yardımcısı ve Baş Müşteri Sorumlusu Linda Jojo, sayfada, “Apple ürünlerinin önemli özelliklerinden biri, gizlilik ve güvenliğin ürünün içinde yer almasıdır” diyor ve bunun çok değerli olduğunu ifade ediyor.

Apple ayrıca, kötü amaçlı yazılımlara ve virüslere karşı yerleşik korumaları tanıtıyor. Safari’den Passkeys, XProtect ve sahte web sitesi uyarıları gibi diğer güvenlik özellikleri de önemle vurgulanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz