Ana Sayfa Apple Apple M3 yongalı MacBook Pro ve Mac Mini geliyor!

Apple M3 yongalı MacBook Pro ve Mac Mini geliyor!

0

Apple, geleceğe dair heyecan verici bir gizem perdesiyle kaplıyor. Son dönemlerde sessiz sedasız yürütülen büyük bir projenin izleri, teknoloji dünyasında merak uyandıran bir atmosfer yaratıyor. Dünya devi Apple, mevcut Apple Silicon yongalarının yerini alacak yepyeni ve gelişmiş M3 yongaları üzerinde titizlikle çalışıyor.

Apple’ın gizemli projesi: yeni M3 Yongaları yakında geliyor!

Apple, şu anda yeni Apple Silicon yongaları üzerinde çalışıyor. Mevcut M2 serisinin yerine gelecek olan M3 yongalarını yakın bir zamanda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Apple’ın çok merakla beklenen yeni MacBook Air modelini de yakın bir zamanda duyurması bekleniyor. Ancak en güçlü cihazların bir sonraki yıl geleceği tahmin ediliyor.

Mark Gurman’ın son raporuna göre, Apple gelecek yıl Apple M3 yonga setiyle güçlendirilmiş yüksek performanslı bir MacBook Pro ve Mac Mini çıkarabilir.

Gurman şöyle diyor: “Mac Mini’nin M3 versiyonu kesinlikle gelecek” ama bunun için henüz kesin bir zaman yok. İlk etapta, cihazın 2024’ün sonlarına kadar piyasaya sürülmeyeceği belirtiliyor, yani ilk M3 destekli Mac’ler arasında olmayacak. Benzer şekilde, 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinin 2024 ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu yılın Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni M3 yongalı ilk Mac cihazları serisinde 13 inç MacBook Pro, 13 inç MacBook Air ve 24 inç iMac yer alacak.

Apple M3 işlemcisi, mevcut M2 yongalardan daha iyi performans ve güç verimliliği sunacak şekilde TSMC tarafından 3nm süreciyle üretilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz