Ana Sayfa Haberler Netflix, IOS kullanıcılarının deneyimini kolaylaştırıyor

Netflix, IOS kullanıcılarının deneyimini kolaylaştırıyor

0

Netflix, bu yılın başlarında iOS uygulamasının devasa bir yeniden tasarımını duyurarak herkesi sonsuz içerik akışında boğulmaktan kurtarıyor. Artık Netflix, film ve dizi önerilerinin sonsuz akışında yol alırken ilgilendiğiniz şeyleri daha kolay bulmanız sağlanacak. “My Netflix” ile Netflix kullanıcıları artık daha kolay ve hızlı bir şekilde indirilen filmler ve dizilere erişebilecek, beğendikleri içerikleri paylaşabilecek ve kaldıkları yerden devam edebilecekler. Ayrıca, izleme geçmişlerini gözden geçirerek izledikleri içeriklere dair hatıralara ulaşabilecek ve arka planda çekilen içeriklerle daha da keyifli bir deneyim yaşayacaklar. Bu güncelleme, Netflix’in içerik keşfi ve kullanıcı deneyimi alanında daha da geliştiğini gösteriyor.

15.41.00 sürümüyle başlayarak, Netflix iOS uygulaması indirme sekmesini yeni bir “My Netflix” düğmesiyle değiştiriyor ve böylece size tüm içeriklerinizi düzenli bir görünümde sunuyor. “My Netflix”, düzenli, kullanıcı dostu ve içeriklerinizi kolayca bulabileceğiniz bir güncelleme.

Peki, hangi içeriklerden bahsediyoruz?

Eğer planınız indirme seçeneği sunuyorsa, “My Netflix” bölümü, çevrimdışı izleme için kaydedilen filmler ve dizilerin bulunduğu yeni yer oluyor.

Yeni “My Netflix” bölümü, bildirimleri takip etmek, beğendiğiniz filmleri ve dizileri bulmak ve paylaşmak, kaydedilen içerik listenizi gözden geçirmek ve izlediğiniz fragmanları görüntülemek için bir mağaza gibi hizmet veriyor. Ayrıca, izlemeye başladığınız filmlere ve dizilere kaldığınız yerden devam edebilir ve tamamladığınız içeriklerin geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

“My Netflix” bölümünü tamamlayan özellik ise, izlediklerinize bağlı olarak hizmetteki filmler ve dizilerle ilgili arka planda çekilen içerikleri bulabileceğiniz ayrı bir bölüm olacak olması.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz