Ana Sayfa Haberler Apple, iOS 17 için Devrim Niteliğinde Game Mode’u Hazırlıyor: Oyun Deneyiminizi Yeniden...

Apple, iOS 17 için Devrim Niteliğinde Game Mode’u Hazırlıyor: Oyun Deneyiminizi Yeniden Tanımlayın!

0

Apple, Sonoma macOS’unun bir özelliği olan Game Mode’u, iOS 17 işletim sistemine getirmek için çalışmalar yürütüyor gibi görünüyor. Game Mode, kullanıcının Mac bilgisayarında oyun oynarken performansı artırmak için sistem ayarlarını otomatik olarak ayarlayan bir özellik olarak tanımlanabilir. Şu anda sadece Mac bilgisayarlarda bulunan bu özelliğin, iOS 17 ile çalıştırılan cihazlara da getirilmek istendiği düşünülüyor.

Apple’ın, iOS ve iPadOS için Game Mode üzerinde çalıştığı düşünülüyor. iOS 17 beta 4’te yapılan gizli kod incelemelerinde, macOS Sonoma’daki Game Mode’u kontrol etmek için kullanılan bazı çerçevelerin iOS 17’ye eklenmiş olduğu belirlenmiş. İOS ve macOS, evrensel uygulamalar nedeniyle birçok kodu paylaşırlar, ancak Game Mode’un iPhone ve iPad için resmi olarak duyurulmamış olması, Apple’ın bu özelliği iOS’ta da denediğine işaret ediyor.

Apple, iOS 17 için Game Mode ile Oyunlara Yeni Bir Boyut Katıyor!

Bu durum, Apple’ın mobil cihazlarında oyun performansını artırmak için çeşitli yöntemler araştırdığını gösteriyor. Game Mode, bir oyun için donanım kaynaklarını önceliklendirerek daha düzgün çalışmasını sağlıyor. Apple ayrıca, Game Mode’un Bluetooth gecikmesini önemli ölçüde azalttığını iddia ediyor, bu da AirPods veya Bluetooth kontroller kullanan oyuncular için harika bir haber.

Beta testi ilerledikçe, iOS ve iPadOS üzerinde Game Mode’un potansiyel uygulanmasıyla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkabilir. Ancak Game Mode’un iPhone ve iPad için her ikisi için de mi yoksa sadece iPad için mi kullanılabilir olacağı henüz belirsiz. Fikir, gün yüzüne çıkmadan önce tamamen iptal de edilebilir. Unutmayın ki Apple, beta testleri sırasında genellikle yeni özellikler ve işlevsellikler üzerinde denemeler yapıyor ve hepsi nihai sürüme gelmeyebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz