Ana Sayfa Haberler İlk katlanabilir iPhone için tarih verildi!

İlk katlanabilir iPhone için tarih verildi!

0

Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’u piyasaya sürmesi bekleniyor ve başlangıçta 2023 tarihi tahmin edilmiş olsa da gerçekleşmedi; ancak şu anda 2025’e kadar gerçekleşeceği düşünülüyor.

Apple genellikle yeni teknoloji gelişmesinde önce pazarda diğer şirketlerin hatalarını izler ve rakiplerinden önemli ölçüde daha iyi bir ürün çıkarabileceklerini düşündüğü zaman piyasaya kendi ürününü sürer.

Samsung, Galaxy Fold modellerini erken piyasaya sürme konusunda zorluklar yaşadı, ancak katlanabilir cihazlarını sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ve ekran analisti Ross Young, katlanabilir iPhone’un 2025 tarihini daha olası bir tarih olarak gördüklerini söylediler.

Piyasa araştırma şirketi Counterpoint Research, Apple’ın 2025 yılında katlanabilir telefon pazarına giriş yapacağını tahmin ediyor ve bu durumun segmentin o yılda premium akıllı telefon pazarının %21’ine (yani 600 doların üzerinde fiyatı olan telefonlara) denk geleceğini, 2027 yılında ise %39’a çıkacağını öngörüyor.

Counterpoint, aynı zamanda Apple’ın piyasaya girmesiyle birlikte katlanabilir telefon segmentinin iki yıl içinde yıllık 100 milyon dolar değerine ulaşacağını tahmin ediyor.

Şu anda katlanabilir telefon pazarında lider olan Samsung, Apple’ın piyasaya girişiyle birlikte Apple’ın pazar payının hızla artmasını bekleniyor.

Genel olarak, katlanabilir iPhone’un piyasaya sürülmesinin, katlanabilir telefon pazarında büyümeyi ve rekabeti önemli ölçüde etkileyeceği ve önümüzdeki yıllarda büyük bir ivme kazandıracağı düşünülmektedir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz