Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch kullanıcılarına müjde! Beklenen güncelleme yolda

Apple Watch kullanıcılarına müjde! Beklenen güncelleme yolda

0

Apple Watch, kesin olmayan ama internette dolaşan bilgilere göre uzun süredir aldığı en büyük güncellemesini alacak. Apple Watch’ın sonraki sürümünün, önceki yıllar gibi Eylül ayında iPhone 15 ve diğer cihazlarla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Genellikle ana Apple Watch serilerine yapılan yükseltmeler oldukça aşamalı oluyor, ancak yeni bir rapor, yeni bir işlemcinin bu yılki saatlere önemli bir hız artışı sağlayacağını iddia ediyor.

En iyi Apple Watch modelleri, Apple Watch Series 6 ile birlikte 2020’de piyasaya sürülen S6 çipiyle benzer hızlarda çalışıyor. S6 çipi ve sonraki S7 ve S8 çipleri, orijinal olarak iPhone 11 için oluşturulan Apple’ın A13 Bionic çipine dayanıyor. Bu, geçen yılın saatlerini oluşturan Apple Watch 8, Apple Watch SE 2 ve Apple Watch Ultra’yı da içeriyor.

Ancak Bloomberg’den Mark Gurman’ın raporuna göre, Apple Watch Series 9’un yeni S9 işlemcisi önemli bir gelişme olacak ve bu, S6’dan beri Apple Watch için ilk anlamlı işlemci değişikliği olacak. Apple Watch Series 9 ve söylentilere göre Apple Watch Ultra 2 ile birlikte, bu yılki saat koleksiyonunu heyecan verici bir tanıtımla yapacak.

Ayrıca, Gurman’a göre, Ultra 2’nin varlığına rağmen, bu yıl SE 3’ün açıklanmayacağı belirtiliyor, çünkü en uygun fiyatlı Apple Watch modelinin iki yıllık bir güncelleme döngüsüne tabi tutulacağı bildiriliyor.

Geçen yıl Apple Watch Series 8’in incelemesinde, deneyenler saati genel olarak övdü ve dört yıldız verdi, ancak güncellemelerin azlığından yakınıyordu. Apple, yıllık olarak büyük değişiklikler yapmak yerine aşamalı değişiklikler yapmasıyla bilinir ve 2023’te değişiklik olmayacağını düşünüyorduk.

Ancak Gurman’a göre, yanılmışız. Apple Watch Series 9’un daha güçlü bir işlemciyle gelmesi harika bir haber, çünkü saatin Android rakipleriyle başa çıkması gerekiyor. Samsung yakın zamanda Samsung Galaxy Watch 6 serisinde Snapdragon çipini değiştirdi, bu nedenle Apple’ın rakipleriyle uyum içinde kalmasını görmek cesaret verici.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz