Ana Sayfa Haberler iPhone 15 serisi yolda!

iPhone 15 serisi yolda!

0

Apple’ın yeni iPhone 15 serisini Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Bloomberg gazetecisi ve Apple içerisinden bilgi sahibi Mark Gurman’ın aktardığına göre, yeni iPhone’ların satışları 22 Eylül’de başlayabilir. Gurman ayrıca Apple’ın muhtemelen iPhone 15 serisini 12 veya 13 Eylül’de duyuracağını belirtiyor.

Daha önceki raporlar da iPhone 15 serisinin Eylül ortasında halka sunulacağını öne sürmüştü. Mobil taşıyıcılar, büyük bir mobil duyurusu nedeniyle 13 Eylül civarında çalışanların izin almasını istemediği iddia ediliyor. Eğer duyuru tarihi dedikodusu doğruysa, telefonların ön siparişleri 15 Eylül’de başlayabilir. 22 Eylül tarihi ise Apple’ın yeni iPhone 15 serisini ön sipariş olmadan genel olarak satışa sunabileceği tarih olabilir.

Apple’ın bu yıl dört yeni iPhone modeli duyurması bekleniyor: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max. Şirketin, Pro modeller için fiyatları artırması bekleniyor ve analistler, en üst seviye iPhone 15 Pro Max için yaklaşık 200 dolarlık bir artış öngörüyor. Bu fiyat artışının aynı zamanda Pro olmayan iPhone modellerine de yansıması muhtemel. Yaklaşan iPhone’lar hakkında tasarım, özellikler, yeni ses düğmesi gibi birçok detay sızdırıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz