Ana Sayfa Haberler iPhone 15 Pro Max’in Action Button söylentileri devam ediyor

iPhone 15 Pro Max’in Action Button söylentileri devam ediyor

0


iPhone 15 Pro Max için tasarlanmış bir replika kılıfın fotoğrafları, Apple’ın yeni telefon modelinde yer alacak olan programlanabilir Action düğmesinin boyutunu ve konumunu gözler önüne seriyor gibi. Bu düğme, şu anki Genel/Sessiz anahtarının yerini alacak şekilde sol tarafında konumlandırılmış durumda. Bu kılıfın fotoğrafları, X platformunda paylaşılmış ve yeni düğmenin tasarımını detaylı bir şekilde gözler önüne seriyor. Action düğmesi, çeşitli görevleri yerine getirmek üzere kullanıcı tarafından programlanabilir ve kişiselleştirilebilir özellikte olacak.

Apple, daha önce telefonlarının yan kısmında sessize alma düğmesi olarak kullanılan bir anahtara sahipti. Ancak iPhone 15 Ultra ile birlikte, bu düğmenin yerini programlanabilir bir eylem tuşunun alacağı söyleniyor. Sızdırılan görseller, bu tuşun tasarımını ve konumunu ortaya koyuyor. Kılıfın sol tarafında alışılmışın dışında üç düğme bulunuyor: daha büyük ses açma ve kapama düğmeleri altta yer alırken, üstteki yeni eylem tuşu hafifçe girintili bir tasarımla dikkat çekiyor.

Görseller, orijinal olmadıkları iddia edilse de, üreticilerin genellikle eldeki telefon modellerini temel alarak kılıflar ürettiklerini gösteriyor. Bu yeni özellikle birlikte iPhone 15 Ultra’nın kullanıcı deneyiminin nasıl farklılaşacağı merak konusu. Her ne kadar henüz resmi bir açıklama olmasa da, Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte tüm detayları öğrenmeyi bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz