Ana Sayfa Apple Apple Watch Serisi 9 için yeni manyetik kayış

Apple Watch Serisi 9 için yeni manyetik kayış

0

Apple bu yılın ilerleyen dönemlerinde yeni bir Apple Watch kayışı çıkarmayı planlıyor. Bu kayışın ismi “Kosutami” olarak geçiyor ve bir Apple cihaz koleksiyoncusu tarafından bu bilgiye ulaşılmış. Yeni kayış dokuma bir kumaş malzemesinden yapılacak ve üzerinde manyetik bir tokalı bölüm bulunacak. Tasarımı, şu anda mevcut olan Modern Buckle kayışına benzeyecek.

Yeni Apple Watch modelleri için beklentiler

Yeni kayışın bu yıl içinde yeni Apple Watch modelleriyle birlikte tanıtılması bekleniyor. Kayışın muhtemelen Apple Watch Serisi 9 için tasarlandığı belirtiliyor. Bu manyetik kayışın fiyatı 99 dolar olacak ve Braided Solo Loop kayışıyla aynı fiyat seviyesinde olması planlanıyor.

Modern Buckle adlı deri kayış ilk olarak 2014 yılında orijinal Apple Watch ile birlikte duyurulmuştu. Bu kayışın özel bir tasarımı bulunuyor; görünüşte sağlam bir tokaya sahip gibi görünmesine rağmen aslında iki parçalı bir mıknatıslı kapanışa sahip. Bu tasarımın son derece kullanışlı olduğu belirtilmişti. Ancak bu kayış sadece daha küçük boyuttaki Apple Watch kasaları için uygun ve fiyatı 149 dolar olarak belirlenmişti.

Apple Watch Serisi 9 ve ikinci nesil Apple Watch Ultra modellerinin, mevcut modellere göre büyük bir değişiklik taşımayacağı ifade ediliyor. Bununla birlikte, yeni modellerde daha iyi performans sunacak S9 çipi ve yeni renk seçenekleri (pembe alüminyum ve siyah titanyum bitiş gibi) sunulacak. Bu güncellenmiş cihazların Eylül ayında iPhone 15 serisiyle birlikte duyurulması planlanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz