Ana Sayfa Apple Apple kurallara uymayan uygulamalar App Store’de kaldırdı

Apple kurallara uymayan uygulamalar App Store’de kaldırdı

0

Apple’ın “App Store” adlı uygulama mağazasının karşılaştığı uzun süredir devam eden bir zorluğu ve ebeveynlerin bu duruma nasıl yaklaştığını öne çıkarıyor. Habere göre, App Store’un işleyişine dair bir zorluk mevcut ve ebeveynler çocuklarının bu platformdaki deneyimlerini nasıl daha güvenli hale getirebileceklerini araştırıyor.

Tehlikeli uygulamaların listesi: App Danger Project’ın sunumu

Apple’ın App Store’daki sorununu ve ebeveynlerin bu duruma yaklaşımını vurguluyor. Özellikle “App Danger Project” adlı internet sitesi dikkat çekiyor.

Bu site, ebeveynlere yardımcı olmayı amaçlayan bir algoritma kullanıyor ve tehlikeli uygulamaların listesini sunuyor. Örneğin, Snapchat gibi uygulamaların incelemeleri, çocuklar için güvenli olmadığına işaret ediyor.

Apple App Danger Project sayesinde App Store’dan 10 uygulamayı kaldırmış. Bu uygulamaların dağıtım kurallarını ihlal ettiği belirtiliyor. Apple yetkilisi ise uygulama incelemesi ekibinin sürekli olarak çalıştığını ve Apple standartlarına uygunluğu denetlediğini ifade ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz