Ana Sayfa Haberler iOS 17 ile uygulamaların fotoğraflarınıza bakmasına son!

iOS 17 ile uygulamaların fotoğraflarınıza bakmasına son!

0

iOS 17 güncellemesiyle, gizliliğimize daha sıkı önem veriliyor! Artık uygulamaların fotoğraflarımıza erişimi ve kütüphanemize tam erişim sağlayanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyoruz. Hatta iOS 17 sayesinde, Fotoğraflar uygulamamızın erişimini bile kontrol edebiliriz.

Uygulamaların erişim isteğinde, neden böyle bir izin istediklerini, hangi tür bilgileri göreceklerini ve kütüphanedeki medya sayısını bile daha net bir şekilde öğreniyoruz. Gizlilik artık bizim kontrolümüz altında!

Erişim isteyen uygulamalara dur de!

Şu anda deneme aşamasındaki iOS 17, yeni özellikleri test etmek isteyenler için kullanılabilir. Ancak, özellikler zamanla değişebilir. iOS 17 yüklü iPhone’larda, bazı uygulamalar Fotoğraflar’a erişmek isteyebilir.

Kullanıcılar bu erişimi kabul edip etmemeye karar verebilirler. İlk kez erişim istendiğinde uyarı alabilir ve isterseniz erişimi kısıtlayabilirsiniz. Ayarlar bölümünden erişimi kontrol etmek kolaydır.

Eğer isterseniz, her zaman geri dönüp ayarları değiştirebilirsiniz. Bazı uygulamalar sadece belirli fotoğraflara erişim isteyebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz