Ana Sayfa Apple Apple, watchOS 9.6.1 güncellemesini yayınladı

Apple, watchOS 9.6.1 güncellemesini yayınladı

0

Apple, watchOS 9.6.1 için bir güncelleme yayınladı; Bu güncelleme artık herkesin kullanabilmesi için hazır. Bu güncelleme, saatin bir önceki sürümü olan 20U73’ün yerini alıyor. Geçen ay, yani Temmuz ayının 24’ünde o önceki sürüm yayınlanmıştı.

Bu güncelleme, saatin daha iyi çalışmasını ve hataların düzeltilmesini amaçlıyor. Apple, yakında büyük bir güncelleme yapmayı düşünüyor, bu yüzden şimdi yapılan güncellemeler daha çok saatin performansını artırmak ve hataları düzeltmek üzerine yoğunlaşıyor.

Apple, saatinin içindeki özel bir güncellemeyle önemli bir sorunu düzeltti. Birçok uygulama, özellikle Parkinson hastalığının belirtilerini izlemeye yardımcı olanlar, saatin hareket verilerine ulaşmakta zorlanıyordu. Fakat bu güncelleme, bu tür uygulamaların bu sorununu çözmek için yapıldı. Yani artık bu tür uygulamalar daha iyi çalışabilecek.

En son WatchOS sürümüne nasıl güncellenir?

Apple Watch genellikle kendi başına, kullanıcının isteğine göre bir veya iki gün içinde otomatik olarak güncellenir. Ancak, güncellemeyi daha erken yapmak isteyen kişiler manuel olarak yapabilirler

Manuel olarak güncelleme yapmak için iPhone’daki Apple Watch uygulamasını açın, “Saatim”e dokunun, “Genel”i seçin, ardından “Yazılım Güncelleme”yi seçin. Eğer mevcutsa, “İndir ve Yükle” seçeneğine dokunun.

Apple Watch’unuz şarjdayken ve bağlı olduğu iPhone’a yakınken güncelleme yapacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz