Ana Sayfa Haberler iPhone 15 Pro Max mi, iPhone 15 Ultra mı? Apple’ın yeni isimlendirme...

iPhone 15 Pro Max mi, iPhone 15 Ultra mı? Apple’ın yeni isimlendirme kararı

0

Eylül 2022’de Mark Gurman’ın haftalık “Power On” bülteninde, iPhone 15 Pro Max’in yerine iPhone 15 Ultra adlı bir modelin gelebileceği potansiyeli olduğu belirtildi.

Bu fikir, 2022’nin sonlarından 2023’ün başlarına kadar birçok önemli kaynak tarafından dile getirildi. Ancak daha sonra bu fikir geri planda kaldı ve şimdi odak, Apple’ın bu yeni modeli gelecek yıl yeni bir yüksek kaliteli cihaz olarak piyasaya sürme olasılığına kaydı.

iPhone 15 Ultra adı hala bir olasılık mı?

Şu anda, Apple’ın “iPhone 15 Ultra” adının hala bir seçenek olabileceğini iddia edenler var. Mark Gurman, Apple hakkında fazla deneyime sahip olmasa da, geçen yıl AirPods Pro tasarımlarını doğru bir şekilde tahmin etti.

Yeni üst düzey iPhone, büyük ekranı, uzun pil ömrü ve 6x optik yakınlaştırmalı periskop telefoto kamerası ile “Ultra” adını alabilir.

Apple, ürünlerin adlarını geliştirme süreci boyunca değiştirebilir. Bu nedenle yeni cihazlar, daha önceki söylentilerde önerilen isimlerden farklı adlar taşıyabilir.

Örneğin, AirPods Max başlangıçta “AirPods Studio” olarak düşünülüyordu. Son olarak, visionOS‘un adı başlangıçta “xrOS” olarak bekleniyordu, ancak sonunda Apple, ‌WWDC’den sonra “visionOS” adını kullanmaya karar verdi.

Bu yıl Apple’ın “Pro Max” modelinin adını değiştirip değiştirmeyeceği bilinmiyor, ancak bu fikir düşünülmüş ve hala bir seçenek olarak düşünülüyor olabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz