Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 15 modelleri MacBook Pro’nun özelliğiyle gelebilir!

iPhone 15 modelleri MacBook Pro’nun özelliğiyle gelebilir!

0

Bugün ortaya çıkan bir sızıntıya göre iPhone 15 ve iPhone 15 Plus, MacBook Air ve Pro modellerinde olduğu gibi renk uyumlu örgülü USB-C kablolarıyla gelebilir. iPhone 15 şarj kablosu rengi nasıl olacak?

iPhone 15 şarj kablosu rengi ortaya çıktı!

Twitter kullanıcısı Majin Bu, renk uyumlu kabloları ilk olarak hafta sonu paylaştı, ancak Çin sosyal medyasında dolaşan söylentinin kaynağını doğrulayamadığını belirtti. Apple cihaz prototip koleksiyoncusu “Kosutami”, renk uyumlu örgülü USB-C kablolarının tasarım doğrulama testi (DVT) örneklerini gördüklerini ve görünüşe göre iPhone 15 ve iPhone 15 Plus ile birlikte geleceklerini doğruladı. iPhone 15 Pro modellerinin aynı renk uyumlu kablolarla gelip gelmeyeceği ise belirsiz.

Siyah versiyon haricinde, kabloların her birinin her iki ucunda da parlak beyaz plastik bir kabuk bulunuyor. Apple Watch manyetik şarj kablosu ve MagSafe 3’ün aksine, örgülü USB-C kablolarında gerilim azaltma özelliği bulunuyor.

Kosutami, bu kabloların en azından beyaz, siyah, sarı, mor ve turuncu renk seçenekleriyle gelmesini beklediklerini söyledi. Turuncu tonun, iPhone XR’ın Mercan renk seçeneği gibi pembeye daha yakın olması bekleniyor. Bugüne kadar tüm ‌iPhone‌ modelleri, cihazın kendisi için seçilen renk seçeneği ne olursa olsun, beyaz lastik kılıflı beyaz bir kabloyla geldi. Apple, cihazlarının çoğunda kademeli olarak örgülü kablolara geçiyor ve MagSafe 3’e sahip tüm MacBook Air ve MacBook Pro modelleri, renk uyumlu bir örgülü kabloyla geliyor. Bu durum da USB-C ile gelmesini beklediğimiz iPhone 15 modellerinde gerçekleştirilme ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz