Ana Sayfa Apple iPhone 15 Pro’nun tasarımı belli oldu

iPhone 15 Pro’nun tasarımı belli oldu

0

Apple’ın yeni iPhone 15 serisi duyurusuna sadece iki hafta kaldı. Ancak internete sızan bir resim, iPhone 15 Pro’nun nasıl görüneceğine dair merak uyandırıyor.

Sızdırılan iPhone 15 Pron’un Kutusu


Resim, Çin’in popüler sosyal medya platformunda paylaşılan ve güvenilir sızıntıcılar tarafından onaylanan iPhone 15 Pro kutusunun bir taslağına dayanıyor.

Resim, iPhone 15 Pro veya iPhone 15 Pro Max’in ön yüzünü gösteriyor. Siyah bir ekranda “S” harfi şeklinde bir ışık yansıması dikkat çekiyor.

Ayrıca ekranın kenarlarının siyahla gizlenmiş olduğu da görülüyor.


Resim, geçen yıl piyasaya sürülen iPhone 14 Pro’nun kutusuna oldukça benziyor. Ancak resmin gerçekliği konusunda şüpheler var. Çünkü Apple, her yıl Pro modellerinin kutusunun üstündeki resmi değiştiriyor.

Bir yıl telefonun ön yüzünü, diğer yıl ise arka yüzünü gösteriyor. Bu yıl arka yüzünü göstermesi bekleniyordu, ama resimde öyle değil.

Apple’ın ambalaj değişikliği özgürlüğü

Apple, istediği gibi ambalajını değiştirebilir ve belirli bir tasarım zaman çizelgesine bağlı olmak zorunda değil.

Ancak Apple’ın söylendiği gibi daha ince çerçevelere sahip Pro cihazlarını daha etkileyici bir görüntü kullanarak daha fark edilir hale getirmek isteyeceği düşünülüyor.

Apple iPhone 15’i ne zaman tanıtacak?


Apple’ın iPhone 15 serisi duyurusu için henüz resmi bir tarih açıklamadı. Ancak bazı kaynaklar, Apple’ın 12 Eylül’de yeni modellerini tanıtacağını iddia ediyor.

Bu iddiaların doğru olup olmadığını ve resmin gerçek olup olmadığını öğrenmek için heyecanla bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz