Ana Sayfa Apple Renk Seçenekleri: iPhone 15 Pro ve diğer modeller

Renk Seçenekleri: iPhone 15 Pro ve diğer modeller

0

Apple yeni iPhone 15 modellerini 12 Eylül’de tanıtacak. Bu modeller, sizi şaşırtacak özelliklerle dolu.

Analist Ming-Chi Kuo, iPhone 15 Pro modellerinin paslanmaz çelik yerine titanyum çerçeve olacağını söyledi.

Bununla birlikte, titanyum çerçeve, ekran panelleri, piller ve alt seviye iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için yeni bir yığılmış kamera sensörü ile ilgili üretim sorunlarının hepsinin çözüldüğünü de ekledi.

Bu sayede cihazlar daha hafif, daha dayanıklı ve daha şık olacak.

iPhone 15 Pro modellerin renk seçenekleri

iPhone 15 Pro modelleri gri, gümüş/beyaz, siyah ve mavi renklerde olacak. Bu, en yüksek seviyeli iPhone’ların iPhone X’ten beri ilk kez altın renginde olmaması anlamına geliyor.

Ancak altın rengini sevenler üzülmesin, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus ise siyah, pembe, sarı, mavi ve yeşil renklerde olacak.

iPhone 15 Pro Max siparişi: Tedarik sıkıntısı olabilir


Kuo iPhone 15 Pro Max’in seri üretime giren son yeni model olduğunu da tekrarladı. Bu nedenle bu cihazın lansmanda en sıkıntılı tedarik olabileceğini belirtti.

Eğer iPhone 15 Pro Max almak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Cihazlar Apple’ın 12 Eylül’deki etkinliğinden birkaç gün sonra ön siparişe açılacak.


iPhone 15 modellerinin hepsi USB-C portu ve Dinamik Ada gibi yeni özelliklere sahip olacak.

Pro modelleri için ise daha hızlı bir A17 Bionic çip, özelleştirilebilir Eylem düğmesi, Wi-Fi 6E desteği gibi birçok yeni özellik söylentiler arasında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz