Ana Sayfa Apple Apple, Yeni Saat Kayışını Tanıtmaya Hazırlanıyor

Apple, Yeni Saat Kayışını Tanıtmaya Hazırlanıyor

0

Apple, deriye veda ediyor: Yeni FineWoven saat kayışları geliyor. FineWoven adını verdiği bu kayışlar, deri yerine yapay malzemelerden üretiliyor. Apple, bu hamlesiyle hem çevre dostu olmayı hem de farklı bir tasarım sunmayı amaçlıyor.

FineWoven kayışlarının özellikleri neler?

FineWoven kayışlar, geri dönüştürülmüş naylon ve polyesterden yapılmış, hafif, ince ve pürüzsüz bir dokuya sahip. Ayrıca sıçrama dayanıklı bir kaplamaya da sahipler.

Ayrıca Apple, bu kayışları altı farklı renkte sunmayı planlıyor. Bununla birlikte, FineWoven kayışlar, Apple Watch modelleriyle uyumlu olacak ve kolayca takılıp çıkarılabilecek.

FineWoven kayışlarının üreticisi ve malzeme kaynağı

FineWoven, Apple Watch Ultra için kayışlar üreten ve malzemelerini Japonya’dan ithal eden bir firma.

FineWoven ismi, yapay deri malzemeden yapılmış kılıflar için de kullanılan bir marka.

Öte yandan, Apple’ın deri aksesuarlardan uzaklaşma sebebi, çevre dostu olma çabası olabilir.

Apple’ın çevre dostu hamlesi

Apple, silikon aksesuarlarını da kaldırarak karbon ayak izini azaltmaya çalışıyor. Ancak, Apple’ın yeni ürünleri sadece çevre dostu değil, aynı zamanda teknolojik olarak da ileri seviyede.

Apple’ın “Wonderlust” etkinliğinde neler bekliyoruz?

Apple’ın “Wonderlust” etkinliği 14 Eylül’de gerçekleşecek ve yeni iPhone 13 modellerinin yanı sıra yeni iPad mini, yeni AirPods ve yeni Apple Watch Series 7’nin de tanıtılması bekleniyor.

FineWoven saat kayışlarının da bu etkinlikte duyurulması mümkün.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz