Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 15 Pro ve daha fazlası! Apple etkinlikte neler tanıttı?

iPhone 15 Pro ve daha fazlası! Apple etkinlikte neler tanıttı?

0

Merakla beklenen lansman sonunda geldi çattı derken bir baktık ki bitmiş. Biraz uzun ve ara sahneleri çok fazla olan bir lansman da olsa teknolojiye doyduk diyebiliriz. Peki bu lansmanda neler tanıtıldı?

12 Eylül 2023’te hangi Apple ürünleri tanıtıldı:

Sihirli Elma ve ShiftDelete.Net ortak canlı yayınında hep birlikte Apple’ın tanıtım etkinliğini takip ettik. Birçok ürünün tanıtıldığı etkinlikte aylardır merakla beklenen iPhone 15 Serisi’de kendini gösterdi. Bunun yanında Apple Watch Series 9, Watch Ultra 2, watchOS da tanıtıldı. Peki hangi ürünler yepyeni teknolojilerle geldi. Bu sorunun cevabını Sihirli Elma ekibinden Tolga Cem Küçükyılmaz ve Samet Jankovic sizin için veriyor. İşte videomuz ve iyi seyirler…

1- iPhone 15 Serisi

Muhtemelen bu etkinliğin en merak edilen konusu iPhone 15 Serisiydi. Apple iPhone 15 Serisini 4 telefon olarak piyasaya sürdü. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max. Özellikle iPhone 15 ve iPhone 15 Plus serinin en çok atılım yapan cihazı oldu. Cihazların detaylarına ise videomuzda detaylıca yer verdik.

2- Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2

Bir iPhone satın alırken muhtemelen aklınızdan geçecek ilk şey adaptör ikinci şey ise Apple Watch almak olacaktır. Apple ise iPhone 15 ile birlikte iki yeni Apple Watch piyasaya sürdü. Bunlardan ilki Apple Watch Series 9 ikincisi ise Apple Watch Ultra 2 oldu. Her iki modelde yüksek ekran parlaklığı, yenilenen özellikleri ve Double Tap Touch gibi kullanım kolaylıkları ile geldi. Ayrıca her iki cihaz da Apple’ın son nesil S9 SIP işlemcisine sahip.

3- WatchOS10, iOS17, macOS Sonoma ve daha fazla USB-C ürünü!

Son maddemizde ise yeni işletim sistemleri ve daha fazla USB-C uyumlu üründen bahsettik. Apple USB-C geçişine sıkı bir şekilde olmak amacıyla ürünlerini de hızlıca güncellemiş. Kalan detayları ise Osman Furkan Şahin’in anlatımıyla Sihirli Elma YouTube kanalında bulabilirsiniz. Abone olmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz