Ana Sayfa AirPods Yeni AirPods Pro’ları satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler

Yeni AirPods Pro’ları satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler

0

Apple, yeni nesil kablosuz kulaklıkları AirPods Pro’yu güncelleyerek USB-C şarj kılıfıyla birlikte piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu yeni AirPods Pro’lar, ses kalitesi, dayanıklılık ve uyumluluk gibi alanlarda önemli yenilikler sunuyor. Ancak, bu yeniliklerin bazıları da Apple’ın müşterileri için bazı zorluklar yaratabilir.

AirPods Pro’nun üstün özellikleri

Apple’ın resmi web sitesinde yayınlanan basın bültenine göre, yeni AirPods Pro’ların en dikkat çeken özelliği, yüksek kaliteli ses desteği sağlamaları. Bu kulaklıklar, Apple’ın 2024 yılında çıkarmayı planladığı Vision Pro kulaklığıyla eşleştirildiğinde, 20-bit, 48 kHz kayıpsız ses sunabiliyorlar.

Bu ses kalitesi, endüstrideki en gelişmiş kablosuz ses deneyimi olarak nitelendiriliyor ve kullanıcıların eğlence, oyun, FaceTime aramaları gibi aktivitelerde ultra düşük gecikme ile mükemmel bir ses deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Yeni AirPods Pro’lar ayrıca artırılmış dayanıklılık sunuyorlar. Hem kulaklıklar hem de şarj kutusu IP54 derecesinde toza dayanıklılık özelliğine sahip. Bu da kulaklıkların farklı ortamlarda daha uzun süre kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

Yeni AirPods Pro fiyatı:

Yeni AirPods Pro’ları satın almak isteyenler, 249 dolar fiyat etiketine sahip olan USB-C şarj kılıfına sahip olan versiyonu sipariş edebilirler. Bu versiyonun mağazalarda bulunabilirliği ise 22 Eylül Cuma günü başlayacak.

Ancak, Apple’ın USB-C şarj kılıfını ayrı olarak satmama kararı aldığını unutmamak gerekir. Bu karar, özellikle iPhone 15’e geçiş yapmayı planlayan veya Vision Pro kulaklık ile uyumluluk sağlamak isteyen ikinci nesil AirPods Pro sahipleri için bir sorun oluşturabilir.

Adaptör sorunu ve AirPods Pro kullanıcıları:

iPhone 15, Apple’ın ilk kez USB-C bağlantı noktasına sahip olan telefonu olacak. Bu da ikinci nesil AirPods Pro sahiplerinin tüm cihazlarını tek bir şarj çözümü ile şarj etmek istediklerinde ekstra bir adaptör satın almalarını gerektirecek.

Apple’ın USB-C şarj kılıfına sahip yeni AirPods Pro’ları, kablosuz kulaklık piyasasında önemli bir yenilik olarak görülebilir. Ancak, bu yenilik, Apple’ın USB-C kılıfını ayrı olarak satmama kararı nedeniyle, bazı müşteriler için ekstra maliyet veya uyumluluk sorunları yaratabilir.

Bu nedenle, yeni AirPods Pro’ları satın almadan önce, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz