Ana Sayfa Apple iOS 17 ve watchOS 10 ile uygulamalarınızı güncelleyin!

iOS 17 ve watchOS 10 ile uygulamalarınızı güncelleyin!

0

Apple, yeni işletim sistemleri iOS 17 ve watchOS 10’u kullanıcılar için yayınladı. Bu yeni sürümler, geliştiricilerin uygulamalarını daha iyi, daha akıcı ve daha erişilebilir hale getirmeleri için birçok yeni özellik ve tasarım öğesi sunuyor.

iOS 17 ile gelen Flighty: Uçuşlarınız StandBy modunda

Flighty, uçuşlarınızın tüm detaylarını takip etmenizi sağlayan bir uygulama. Uçuşunuzun kalkış saati, kapı numarası, koltuk numarası, gecikme durumu, rota bilgisi ve daha fazlasını size bildirir. Ayrıca, uçuşunuzun her aşamasında akıllı güncellemeler alabilirsiniz. Flighty, ilk kez Apple Watch’a geldi ve önemli uçuş bilgilerini bileğinize getirdi. Apple Watch için Flighty, iPhone’daki Flighty gibi çalışır, ancak uçuşun her aşaması için akıllı güncellemeler sağlıyor.

Uçakla havalimanına gitmeye hazırlanırken, uçağınızın kalkış saati ve herhangi bir gecikme olup olmadığını size bildirecek; havalimanında olduğunuzda kapınızı, kalkış saatinizi ve koltuk numaranızı göreceksiniz. Uçağa bindikten sonra uçuşunuzun ilerlemesini gösteren bir okuma alacaksınız. Flighty, yeni watchOS 10 görsel tasarımını kullanıyor ve Apple Watch Smart Stack’te görünüyor, bu da saatin yüzeyinde yukarı kaydırarak veya Digital Crown’u çevirerek erişilebilir. Flighty’nin iOS 17 için StandBy moduna yönelik tasarlanmış bir widget’i de bulunuyor. Bu widget sayesinde, ana ekranınızda uçuşunuzla ilgili en önemli bilgileri görebilirsiniz.

Carrot Weather: Hava durumunu kişisel sesinizle dinleyin

Carrot Weather, hava durumu bilgilerini size eğlenceli ve mizahi bir şekilde sunan bir uygulama. Hava durumunu sesli olarak dinlemenizi sağlayan birçok seçenek sunuyor. Ayrıca, hava durumu ile ilgili ilginç istatistikler, haritalar ve grafikler de sunar. Carrot Weather, iOS 17 Kişisel Ses özelliğini kullanarak kullanıcılara kendi sesleriyle hava durumu güncellemelerini sağlama olanağı sunuyor. Kişisel Ses ile, erişilebilir bir özellik olan dijital bir ses oluşturarak sizin adınıza sesli konuşabilen bir dijital sürüm oluşturabilirsiniz. Konuşma yeteneğini kaybeden bireyler için tasarlanmış olsa da, herkes bunu kullanabilir.

Hava durumu ile ilgili StandBy modunda kullanılabilecek yeni hava durumu widget’ları bulunuyor. Bu widget’lar sayesinde, ana ekranınızda hava durumunu görsel olarak görebilirsiniz.

Carrot Weather’in Apple Watch uygulaması da yenilendi ve bilgilerin daha erişilebilir olmasını sağlamak için Apple’ın yeni estetiğiyle yeniden tasarlandı. Apple Watch’ta hava durumunu sesli olarak dinleyebilir, Digital Crown ile farklı veri seçeneklerini görebilir, komplikasyonlarla saatin yüzeyinde hava durumunu görebilirsiniz.

WatchOS 10 ile slopes uygulamasının yenilenmiş özellikleri

Slopes, kayak ve snowboard yapanlar için tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulama, antrenmanlarınızı kaydederek size yükseklik, mesafe, hız, kalori ve daha fazla veri sunar. Ayrıca, antrenmanlarınızı harita üzerinde görebilir, fotoğraf ve video ekleyebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Slopes, watchOS 10 için Apple Watch uygulamasında daha iyi bakışa odaklanan bir revize edilmiş Apple Watch uygulamasına sahip. watchOS 10 için Apple’ın ittirdiği şey olan bakışa odaklanma konusunda farklı veri seçeneklerini Digital Crown ile kaydırarak görebilir, antrenmanları başlatabilir, yüksekliği, kat edilen mesafeyi ve daha fazlasını görebilirsiniz.

iPhone üzerinde kaydı başlatabilir ve Apple Watch’a senkronize etmesini sağlayabilir, iPhone üzerinde StandBy modunu ve saatte Akıllı Yığını destek bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz