Ana Sayfa Apple Apple, iPhone 15 Pro Max’ın ısınma sorununun titanyum kaynaklı olmadığını söyledi!

Apple, iPhone 15 Pro Max’ın ısınma sorununun titanyum kaynaklı olmadığını söyledi!

0
iphone 15 titanyum kasa

iPhone 15, kısa süre önce piyasaya sunuldu ve Apple kullanıcılarının beğenisini topladı. Titanyum kasasıyla öne çıkan iPhone 15 Pro Max, hem şık hem de çevre dostu bir seçenek olarak beğenildi. Fakat kullanıcılar şu sıralar titanyum seçiminin doğruluğunu sorguluyor.

Apple, titanyumdan dolayı ısınmadığını söyledi!

iPhone 15’in piyasaya sürülmesinden iki hafta sonra, Pro model iPhone’lar bildirilen aşırı ısınma sorunları nedeniyle hala manşetlerde yer alıyor. Ancak Apple bunun titanyuma geçişle bir bağlantısı olmadığını iddia ediyor ve sorunu yeni bir hataya bağlıyor.

Verdiği röportajda Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max’in titanyum ve alüminyum alt yapısının yalnızca olası aşırı ısınma sorunlarında hatalı olmadığını söyledi. Aynı zamanda eski Pro cihazlarda kullanılan önceki paslanmaz çelik kasaya kıyasla ısıyı dağıtmada çok daha iyi olduğunu vurguladı.

Apple, devam eden ısı sorununun iOS 17’deki bir hatadan kaynaklanabileceğini ve şirketin bunu mümkün olan en kısa sürede düzeltmeye çalıştığını iddia ediyor. Yeni iPhone’lar genellikle ilk birkaç gün içinde artan arka plan etkinliği nedeniyle daha hararetli çalışıyor. Fakat aşırı ısınmanın şişmiş piller gibi sorunlara neden olduğuna dair raporlar, iPhone 15 kullanıcılarını endişelendiriyor.

Neyse ki Apple konuyla ilgileniyor. Ve kısa süre içinde bir çözüm yolda gibi görünüyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz