Ana Sayfa Apple Apple’dan ilgi çekici hamle: Dördüncü beta sürümüyle visionOS’u geliştirmeye devam ediyor!

Apple’dan ilgi çekici hamle: Dördüncü beta sürümüyle visionOS’u geliştirmeye devam ediyor!

0
visionOS beta 4

Apple’ın 2023’te yaptığı en ilginç ve ilgi çekici duyurulardan biri kesinlikle visionOS oldu. Tanıtıldıktan sonra uzun süre dillerden düşmedi. Şimdi ise dördüncü beta sürümüyle ilgili yeni gelişmeler var.

Dördüncü sürüm visionOS takipçilerini heyecanlandırdı!

Apple bugün, yakında piyasaya sürülecek olan Vision Pro başlığı üzerinde çalışan visionOS yazılımının dördüncü beta sürümünü yayınladı. Üçüncü beta Ağustos sonunda yayınlanmıştı. Yani Apple’ın en son visionOS güncellemesi yayınlamasının üzerinden bir aydan fazla zaman geçti.

Şu anda yalnızca sınırlı sayıda geliştiricinin Vision Pro’ya erişimi var. Ayrıca başlıklar uygulama testi amacıyla kullanılıyor. Çoğu kişi visionOS beta sürümüne Xcode dışında erişemeyecek ve Apple’ın yeni visionOS güncellemelerine neler eklediği henüz belli değil.

Apple, geliştiricilerin dünyanın dört bir yanındaki Vision Pro laboratuvarlarına katılmalarına izin veriyor. Ayrıca bu yerleri ziyaret eden geliştiriciler Vision Pro’yu bizzat test edebiliyor. Aynı zamanda Apple mühendislerinden visionOS uygulamaları konusunda yardım alabiliyor.

Vision Pro başlığının 2024’ün başlarına kadar çıkması beklenmiyor. Dolayısıyla Apple’ın hem donanım hem de yazılım üzerinde yapması gereken çok iş var. Apple’ın üzerinde çalıştığı resmi visionOS App Store’u tanıtmak için ya bu betayı ya da kısa bir süre sonra başka bir betayı bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz