Ana Sayfa Apple Apple heyecanlandırdı! iOS 17.1 çok yakında karşımızda!

Apple heyecanlandırdı! iOS 17.1 çok yakında karşımızda!

0
ios 17

Apple yeni sürümüyle iPhone 15 serisindeki birçok sorunu çözmüş ve özellikle ısınma problemini ortadan kaldırmıştı. Yeni özellikler, kullanılabilir widget’lar, FaceTime’a gelen özellikler ile kullanıcıları sevindirmişti. Şimdi ise 24 Ekim’de iOS 17.1 çıkacak. Peki özellikleri neler? Detay aşağıda.

iOS 17.1 neler getirecek?

Apple’ın iOS 17.1’i yayınlayacağı olası son günü artık biliyoruz: 24 Ekim Çarşamba. Bu tarih, iPhone üreticisinin bir Fransız düzenleyici kurumunun talep ettiği üzere iPhone 12’nin yaydığı elektromanyetik radyasyon miktarını azaltan bir güncelleme sunmayı taahhüt ettiği tarih. Ve bu güncelleme iOS 17.1’in bir parçası.

Fransız Agence Nationale des Fréquences (ANFR) iPhone 12’yi yeniden test etti ve telefonun izin verilen elektromanyetik radyasyon miktarını aştığını tespit etti. Eylül ayında Fransa, telefonun ülkedeki mağaza raflarından çekilmesini emretti. Neyse ki, düzeltme basit bir yazılım güncellemesi. Bu hızlı bir şekilde geliştirildi ve onaylandı.

Değişiklik şu anda beta testinde olan iOS 17.1’e entegre edildi. Ve sürüm için daha fazla beklemeyeceğiz. ANFR Cuma günü yaptığı açıklamada, “Şirket [Apple] bu yazılım güncellemesini en geç 24 Ekim’e kadar tüm Fransız iPhone 12 kullanıcılarına ulaştırmayı taahhüt etti” dedi.

iOS 17.1, eski bir Apple telefonunu Fransız düzenlemelerine uygun hale getirmekten çok daha fazlasını içeriyor. Belki de en önemli değişiklik, internet üzerinden AirDrop dosya aktarımı desteği. Ayrıca yeni sürüm, iPhone 15 Pro Action düğmesinin davranışını değiştirerek tuşlara yanlışlıkla basılmasını önlüyor. Bir dizi başka, daha küçük değişiklikler de dahil edilmiş görünmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz