Ana Sayfa Apple Apple artık USB-A – USB-C geçiş kabloları satıyor!

Apple artık USB-A – USB-C geçiş kabloları satıyor!

0
USB-C

iPhone 15 USB-C üzerinden şarj olan ilk cihaz olabilir, ancak bu bağlantı noktasını kullanan ilk Apple ürünü olduğu söylemek zor. MacBook ve iPad’lerden Apple TV uzaktan kumandasına kadar pek çok cihazda USB-C bağlantı noktaları mevcut. Yine de Apple’ın mağazasına USB-A – USB-C kablosu eklemesi ancak iPhone 15’in piyasaya sürülmesinden sonra gerçekleşti.

USB-A – USB-C geçiş kabloları!

Apple bu ay online mağazasına Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-A – USB-C Kablosunu (1m) ekledi. Altın rengi vurgulara ve manyetik kablo yönetim sistemine sahip örgülü beyaz bir kablo olarak karşımıza çıkıyor. Ürün sayfasında, “Bu USB-C – USB-A kablosu USB-IF sertifikalıdır ve USB-C özellikli Mac, iPad veya iPhone’unuzla uyumludur.” ibaresi yer alıyor.

Bu kablonun CarPlay ile çalışacağı anlamına geliyor. Bu muhtemelen iPhone 15 sahiplerinin bu kabloyu satın almalarının en yaygın nedeni. Type C yeni otomobillerde yaygınlaşırken, Type A birçok otomobil için tek CarPlay bağlantı seçeneği. Belkin kablosunu satmadan önce Apple’ın sattığı tek çözüm 29 dolarlık Lightning – USB-C adaptörüydü. Şimdilik, kablo 3 Kasım’a kadar gönderilmeyecek ve neredeyse hiçbir Apple Mağazası henüz kabloyu stoklarında bulundurmuyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu geçiş kablosu birçok kolaylık sağlayacak mı? Fikirlerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz