Ana Sayfa Apple Yeni iPad modelleri bu hafta sunulacak! İşte özellikler!

Yeni iPad modelleri bu hafta sunulacak! İşte özellikler!

0
iPad serisi

Apple’dan uzun süredir beklediğimiz duyuru bu hafta gelecek. Yeni iPad modelleri, büyük olasılıkla önemli tasarım değişikliklerinden ziyade daha küçük özellik artışı güncellemelerinden oluşacak. iPad Air, iPad mini ve iPad’i kapsayacağını düşündüğümüz değişiklikler bu hafta duyurulacak.

İşte yeni iPad modelleri!

iPad Air ve iPad mini için, Ekim ayında yapılacak bu yenileme ile tabletler yeni nesil Apple Silikon çiplerle güncellenecek. Haber basın açıklaması yoluyla duyurulacak. Mevcut nesil iPad Air neredeyse üç yıl önce piyasaya sürüldü ve şu anda bir M1 çipe sahip. iPad Air’in M2 çipe yükseltilmesinin bekliyoruz.

Yeni iPad mini, mevcut A15 Bionic çipine kıyasla küçük bir iyileştirme sunan A16 Bionic çipe sahip olacak. Yeni iPad mini’nin, içerik kaydırma sırasında mevcut iPad mini’lerde görülen jöle kaydırma sorununun etkisini azaltmak için yeni bir ekran denetleyicisine sahip olacağı düşünülüyor.

Temel model iPad en son bir yıl önce güncellenmişti ve bu da onu serinin en yenisi yapıyor. Onuncu nesil model yeni bir ince çerçeve tasarımı, yeni renkler ve Touch ID yan düğmesi ile geldi. Şu anda A14 Bionic çip tarafından destekleniyor. Yakında çıkması beklenen 11. nesil modelin tam olarak ne kullanacağı belli değil, ancak iPad mini A16’yı alıyorsa, temel model iPad’in de aynısını alması bekleniyor.

iPad Pro serisi şimdilik aynı kalacak. En son Ekim 2022’de güncellendi ve yeni nesil modellerin önümüzdeki yılın sonlarına kadar hazır olması beklenmiyor. Yeni nesil iPad Pro’ların ilk kez OLED ekranlara sahip olmasını bekliyoruz. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz