Ana Sayfa Apple iOS 17.1 çok önemli bir sorunu çözdü!

iOS 17.1 çok önemli bir sorunu çözdü!

0
iOS 17.1

iPhone 15 modellerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, yeni cihazları etkileyen ciddi ekran yanması raporları geliyor. Bunun OLED ekranla ilgili bir donanım sorunu olabileceğine dair spekülasyonlar vardı. Ancak iOS 17.1 güncellemesine dayanarak Apple, ekran yanmasını taklit eden bir yazılım sorunu buldu ve ele aldı.

Ekran yanması iOS 17.1 ile çözüldü mü?

Ekran sorunlarına ilişkin raporların çoğu iPhone 15 kullanıcılarından gelse de, iPhone 13 Pro ve iPhone 12 Pro cihazlarına sahip bazı kullanıcılar da benzer sorunlar yaşadı. Apple’ın sürüm notlarında iPhone 15’ten özellikle bahsedilmemesinin nedeni de bu olabilir. iPhone’larında “yanma” sorunu fark edenler, sorunu çözdüğünden emin olmak için iOS 17.1’e güncelleme yapmalı.

iOS 17.1 güncellemesi ayrıca bir dizi başka hatayı da gideriyor. İlk kez bir Apple Watch’u aktarırken, veya eşleştirirken Önemli Konum gizliliği ayarının sıfırlanmasına neden olabilecek sorunu çözdü. Özel ve satın alınan zil seslerinin bir metin tonu seçeneği olarak görünmemesine neden olabilecek bir hatayı da düzeltti.

iPhone klavyesinin daha az duyarlı olmasına neden olabilecek bir sorun için de bir düzeltme var. Ayrıca Apple, bir araç çarpması olayı algılandığında iPhone’ların nasıl tepki vereceğini daha da iyileştirmek için iPhone 14 ve iPhone 15 modelleri için çarpışma algılama optimizasyonları eklediğini söylüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz