Ana Sayfa Sanal Gerçeklik Apple Vision Pro bekleyenlere kötü haber: Daha geç çıkacak!

Apple Vision Pro bekleyenlere kötü haber: Daha geç çıkacak!

0

Apple, geçtiğimiz aylarda düzenlediği WWDC 23 etkinliğinde yeni yazılım sürümleri ile birlikte karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro’yu tanıttı. Yeni bir çağın habercisi olan bu AR/VR gözlük, teknoloji dünyasında dikkat çekmeyi başardı. Son gelişmelere göre ise Apple Vision Pro, biraz daha geç çıkacak gibi görünüyor.

Apple Vision Pro için çalışanlara eğitim verilmeye başlanıyor

Teknoloji deviyle ilgili önemli sızıntıları ile bilinen Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, perakende satış mağazalarındaki çalışanlara Vision Pro için eğitim verme amacıyla başvuru yapmaları konusunda bir davet gönderdi.

Apple Vision Pro için çalışanlara eğitim verilmeye başlanıyor

Çalışanlara gönderilen söz konusu davette başvuruların ardından seçilen çalışanların 2024’ün ilk aylarında bir etkinliğe katılacaklarını ve burada gördükleri eğitim sırasında öğrendiklerini, geri döndüklerinde diğer çalışanlara anlatacakları ve destek sağlayacakları yazdı. İlgili mesaj şu şekilde;

“Seçilen ekip üyeleri, 2024’ün ilk aylarında bir noktada Cupertino, Kaliforniya’ya seyahat edecek ve bir etkinliğe katılacak. Kendi mağazalarına döndüklerinde mağaza ekibi üyelerine eğitim ve sürekli destek sunacaklar. Apple ürünlerini tanıtma ve başkalarına öğretme konusunda derin bir tutkuya sahip olanlar için bir grup fırsatı. Geziyi yapacak kişilerin seçimi için başvuru ve mülakat süreci gerçekleştirilecek”

İlginizi Çekebilir – Vision Pro sayesinde Apple Car süreceksiniz!

Sonuç olarak Apple Vision Pro’nun piyasaya sürülmesinin birkaç ay daha süreceğini söyleyebiliriz. Zira çalışanların etkinliğe götürülmesi, burada cihaz hakkında bilgi sahibi olmaları ve edindikleri bilgiler ile diğer çalışanları bilgilendirmeleri aylar sürecektir.

Apple Vision Pro için çalışanlara eğitim verilmeye başlanıyor

Bu da Vision Pro’nun 2024’ten birkaç ay sonra satışa sunulacağı anlamına geliyor. Bu noktada Apple’ın şimdiye kadar herhangi bir tarih duyurmadığını da belirtmek gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz