Ana Sayfa Mac Yeni söylentiler ortaya çıktı: Yeni iMac ve MacBook Pro bekleyenlere müjde!

Yeni söylentiler ortaya çıktı: Yeni iMac ve MacBook Pro bekleyenlere müjde!

0

Apple, bilgisayar pazarındaki payını artırabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son gelişmelere göre teknoloji devi, yakın zamanda 24 inç iMac dahil yenilenmiş Mac cihazlar tanıtacak.

Apple, yenilenmiş iMac ve MacBook Pro’lar tanıtacak!

Apple ile ilgili önemli tahminler yapan Bloomberg’den Mark Gurman‘a göre Apple, bu ayın sonlarında yani 30 Ekim veya 31 Ekim tarihinde Mac cihazları kapsayan bir tanıtım etkinliği için hazırlanıyor.

Apple, yenilenmiş iMac ve MacBook Pro'lar tanıtacak!

Aktarılan bilgilere göre şirket, bu etkinlikte yenilenmiş 24 inç iMac ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Bununla beraber şirketin, düşük bir ihtimal olsa da birden fazla yenilenmiş MacBook Pro modelleri de tanıtması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: iMac G3 yirmi altı sene önce dokunmatik ekrana sahipti!

Apple‘ın 2021 yılında piyasaya sürdüğü yenilenmiş 24 inç iMac modeli M1 işlemciye sahipti. Aradan geçen iki yılın ardından bu ayın sonlarına doğru çıkması beklenen yenilenmiş cihazın ise M2 veya M3 işlemcisinden güç alacağı aktarılıyor.

Apple, yenilenmiş iMac ve MacBook Pro'lar tanıtacak!

24 inç iMac‘in işlemcisi için bir belirsizlik mevcut. Zira Apple‘ın M3 işlemciyi geliştirdiyse yenilenmiş cihazda da buna yer vereceği bildiriliyor. Fakat bu işlemci henüz hazır değilse M2 kullanılacaktır. İlk ihtimal gerçekleşirse, bu iMac serisi için önemli bir yükseltme anlamına geliyor.

Son olarak Mark Gurman, Apple‘ın 32 inç ekranlı üst düzey bir iMac üzerinde halen çalışmalar yürüttüğünü ve bunun 2024’ün sonlarına doğru veya 2025’ten önce gelmeyeceğini öne sürüyor.

Bunun yanı sıra Apple, geçtiğimiz günlerde yeni USB Type-C’li Apple Pencil duyurdu. Marka, söylentilerdeki gibi bu ayın sonlarına doğru yeni Mac cihazları piyasaya sürerse, şirketin bu ay gerçekleştirdiği ikinci tanıtım olacak.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz