Ana Sayfa Apple Vision Pro için satış elemanlarıyla gizli bir toplantı mı yapıldı?

Vision Pro için satış elemanlarıyla gizli bir toplantı mı yapıldı?

0
vision pro

Apple, cihazın piyasaya sürülmesinden önce Vision Pro başlığı hakkında bilgi edinmeleri için 2024 yılının başlarında belirli perakende mağaza çalışanlarını Cupertino, Kaliforniya’ya getirmeyi planlıyor. Bu durum ise Vision Pro bekleyenlerini oldukça heyecanlandırmış görünüyor.

Vision Pro eğitimi için gizli not gönderdiler!

Görünüşe göre Apple kısa bir süre önce perakende çalışanlarına “gizli” etkinlik için başvurmalarını isteyen bir not gönderdi. Kabul, bir başvuru ve mülakat sürecine bağlı. Nottan bir alıntı şöyle: “Seçilen ekip üyeleri, 2024 yılının ilk aylarında Cupertino, Kaliforniya’da düzenlenecek bir etkinliğe katılmak üzere seyahat edecekler.

Kendi mağazalarına döndükten sonra mağaza ekibi üyelerine eğitim ve sürekli destek verecekler. Bu, Apple ürünlerini tanıtma ve başkalarına öğretme konusunda derin bir tutkuya sahip olanlar için bir grup fırsatı.” Etkinlik, çalışanlara başlık hakkında bilgi vermeyi ve cihazı müşterilere satarken uygulanacak karmaşık prosedürler konusunda onları eğitmeyi amaçlıyor.

Apple, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki her perakende mağazasından birkaç personelin katılmasını ve ardından yerel mağazalarına dönerek meslektaşlarına başlık hakkında bilgi vermelerini umuyor. Başlığın piyasaya sürülmesinin ise Apple’ın tarihindeki en karmaşık süreç olması bekleniyor.

Apple, müşterilerin Vision Pro başlıklarını mağazada monte ederek uygun kafa bandını, ışık yalıtımını ve isteğe bağlı reçeteli lensleri bir araya getirmeyi planlıyor. Öncü perakende mağazaları özel Vision Pro uygulama alanlarına sahip olacakken, diğer mağazalar yalnızca bir veya iki ünite alacak.

Notun üslubu, cihazın yeni yılın başında hazır olmayacağını gösteriyor. Apple ise Vision Pro’nun 2024’ün “başlarında” piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başlık zamanında çıkacak mı? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz