Ana Sayfa Mac Nihayet: Apple, yeni Mac’ler için tanıtım tarihini açıkladı!

Nihayet: Apple, yeni Mac’ler için tanıtım tarihini açıkladı!

0

Son günlerde Apple‘ın yeni Mac‘ler tanıtacağına dair iddialar ortada dolaşıyordu. Çeşitli güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bu iddiaların ardından Apple, bugün Scary Fast adlı etkinliği ve tarihini duyurdu. İşte Apple Scary Fast etkinliğinin tarihi ve tanıtılması beklenen cihazlar…

Apple Scary Fast etkinliğinin tarihi ne zaman?

Apple, Mac cihazları merkezine alan Scary Fast (Korkunç Derecede Hızlı) etkinliği için içerik üreticilerine davetiye göndermeye başladı. Bu davetiyeye göre etkinlik 30 Ekim Pazartesi gününü salıya bağlayan gecede saat 03:00‘te başlayacak.

Apple Scary Fast tarihi

Etkinlikte tanıtılacak cihazların neler olacağı ise açıklanmadı. Daha önce ortaya çıkan iddialara göre Apple, uzun bir süredir güncellemediği 13 inç MacBook Pro modelini daha güçlü işlemciyle yenileyecek.

İlginizi Çekebilir: Yeni Mac kullanıcıları için işe yarar tavsiyeler

2021 yılında piyasaya sürüldüğünden beri yenilenmeyen 24 inç iMac‘in de M2 veya M3 çip ile tanıtılması bekleniyor. Tabii bunların dışında bir sürpriz ile de karşılaşabiliriz. Zira bunlar sızıntılar ışığında ortaya çıkan bilgiler.

Apple ile ilgili önemli kaynaklardan Mark Gurman, etkinlikte performansın öne çıkacağını dile getirdi. Yani tasarım tarafında dikkat çeken bir değişiklik olma ihtimali oldukça düşük.

İlginizi Çekebilir: OLED iPad Pro yepyeni bir teknolojiye sahip olacak!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Mac cihazlardan beklentileriniz neler? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz