Ana Sayfa Apple OLED iPad Pro yepyeni bir teknolojiye sahip olacak!

OLED iPad Pro yepyeni bir teknolojiye sahip olacak!

0
iPad Pro

Apple’ın önemli bir tedarikçisi olarak LG Display’in üretimindeki değişiklikler Apple’ın ürünlerine de yansıyor. LG Display, 2024 iPad Pro ekranlarında ve 2027 MacBook Pro modellerinde yapılacak değişiklikler de dahil olmak üzere Apple ürünlerine yönelik panelleri için özel ekran teknolojileri kullanacak. OLED iPad Pro tasarımı değişebilir.

OLED iPad Pro iki katlı ekran teknolojisine sahip olabilir!

LG Display, iPad Pro’da kullanılan OLED panelde “RDE” olarak bilinen yeni bir OLED malzeme seti kullanmaya hazırlanıyor. Görünüşe göre malzeme değişikliği 2024 yılında piyasaya sürülecek modellerde yer alacak. Mevcut iPad Pro ekranlarında kullanılan OLED paneller, bir ışık yayan katman kullanan “tek yığınlı ürün” olarak biliniyor.

LG Display’in kullanmak istediği RDE malzemesi, iki ışık yayan katmanın üst üste istiflendiği iki katlı bir yapı sunuyor. İki yığınlı sistemin avantajı, tek yığınlı bir panelle aynı parlaklığı üretebilmesi, ancak bu süreçte daha az güç tüketmesi. Panel için verimlilik ve kullanım ömrü fazlalığı da tahmin ediliyor.

LG sadece yeni iPad ekranları için malzemeler üzerinde çalışmıyor. Aynı zamanda gelecekteki donanımları da düşünüyor. OLED ekran kullanan MacBook modelleri söz konusu olduğunda, “RDG” malzemesi kullanan bir panelin 2027 yılında üretilmesi ve aynı yıl bu malzemeyi kullanan yeni MacBook Pro modellerinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Raporda RDG’de tam olarak neyin farklı olduğuna dair ayrıntılar sunulmamış. RDE’nin yaratılması RDF adı verilen başka bir benzer versiyonla birlikte gerçekleşti. RDE, iPad’ler ve dizüstü bilgisayarlar gibi bilişim ürünleri için tasarlanırken, RDF araçlarda kullanılmak üzere ve daha uzun ömürlü olacak şekilde üretildi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz